Jakubo Vloženo 15. Říjen 2011 Vloženo 15. Říjen 2011 Po výměně převodového oleje a po výměně brzdové kapaliny jde zařadit v pohodě, ale když vypnu motor tak bez spojky nic nezařadím ani nevyřadím. Před výměnou převod. oleje jsem i po vypnutí motoru zařadil a vyřadil. Možná je to blbost, jen mě zajímá jestli je to normální. TDI Citovat
Grym Vloženo 16. Říjen 2011 Vloženo 16. Říjen 2011 Jestli stojis v kopci a nemas zatahlou rucku, tak je to v poradku ze nejde bez spojky radit Jinak bys mel bez problemu normalne vyradit ci zaradit kdyz auto stoji na rovince a nebezi motor, takze mas asi neco spatne. Jaky olej jsi tam nalil ? Citovat
Jakubo Vloženo 29. Říjen 2011 Autor Vloženo 29. Říjen 2011 Dělal mi to mechanik v dílně a nalil tam origo převod. olej volswagen. Říkal, že se tam vejde tak půl litru. A stojím na rovince Citovat
juke.box Vloženo 29. Říjen 2011 Vloženo 29. Říjen 2011 5 kvalt má nápln při výměně cca 1,9 Litru a 6G převodovka 2,3 litru. Půl litru je absolutní nesmysl. 6G má speciální oil, nesmí tam přijít ten co patří do 5G jinak převodvka udělá čau a pá Citovat
Jakubo Vloženo 30. Říjen 2011 Autor Vloženo 30. Říjen 2011 (editace) Diky za informace, už jdu na něj EDIT: K mechanikovi to mám kousek. Oleje tam je akorát. Zvednul to a pomalu to vytíkalo. Přiznám se už jsem na tom najel 5000km. Když jste měnily převod. olej tak se vám toto nedělo? Editováno: 30. Říjen 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.