Publikováno Listopad 19, 200915 r Ahoj, chci se zeptat jak jsou velké reproduktory v předních dveřích a jestli tam je nejakej specialní konektor nebo jen dva kabely jako vzdycky a jeste jak sundat plasty z prednich dveri a ze sloupku jak jsou vyskace. Odesly mi repruduktory tak potrebuju koupit jiny. Diky moc
Listopad 19, 200915 r Autor Dneska sem si totiz privezl auto ze servisu protoze sem tam byl ze mi prskaj vyskace a basak skoro nehraje. Takmi projeli auto pres pocitac a skousely ty repraky jinde a rekli ze sou v tahu a ze si mam sehnat nejaky jiny lepci protoze ty origo prej nejsou moc na naky hrani ze nejsem prvni kdo tam s tim prisel. A ze na reklamace jim to neberou tak to potrebuju shodit plasty a vymenit.
Listopad 19, 200915 r Autor Ješte jeden dotaz. Vejde se do dveri repro s montazni hloubkou cca 70 mm. To by melo ne
Listopad 19, 200915 r No podla mna nie. ( do prednych) Idu tam ako do starej fabie SLIM repro .(zevraj ) .tj. okolo tusim 50mm .Ale da sa tam dat aj viac , ale ked tam das sirsiu podlozku. . To je v predu .. vzadu sa mi zda ze moze ist aj viac lebo tam je okno mimo repra (za reprom nieje okno ked sa stiahne) :)a inak priemer tusim Priemer 16,5 cm . .a ano je tam konektor .. nie len kabliky a inak original su nanitovane na plechu. .a ked chces ine neorigo repraky musis k tomu aj pouzit aj podlozky. Cize s tym pocitaj ci sa ches do toho pustit. niekde tu boli aj fotky a dokonca navod ako sa ta dat dole ten plast . . . skus sa pokukat po fore .. Upravil som nejake info na ktore som si spomenul najlepsie bude ked to rozoberes a uvidis sam . .Inak ja som tam dal Hertz ESK 165, a ked pozeram tak ma montaznu hlbku 66. .takze Drag84 ma pravdu . . ja si uz tiez moc nepamatam ako som to robil su to uz 2 roky .. Upraveno Listopad 24, 200915 r od Arts
Listopad 19, 200915 r Fus, pred zakladanim novej temy si prestuduj tie, co uz existuju. V teme "Predne repro - vymena" to mas do detailu opisane. To so Slim repro nie je pravda! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=74934 Upraveno Listopad 19, 200915 r od drag84
Únor 9, 201015 r dotaz, chtěl bych si koupit jiný repro do FIIC ale nevim rozměry a nechci to zatim kuchat, neví někdo?
Únor 9, 201015 r Staci kliknut na link v mojom predchadzajucom prispevku. Priemer 165 mm, max. montazna hlbka az do cca 70mm s tym, ze si vyrobis podlozky. Tie alebo plastovy adapter budes potrebovat kazdopadne.
Únor 28, 201015 r Poradte mi prosim neake repro do zadnych dveri do roomstra, rozmyslam nad SINUS LIVE SL F-165 + NEO 25S. A aky adapter potrebujem na montaz?
Březen 10, 201015 r Byl jsem se osobně podívat u Audiopro na produkty BOSS Audio System a mohu říci, že pokud produkty hrají tak jak vypadají, tak to bude hodně slušné. Velmi mě překvapilo, že i reproduktory kolem dvou tisíc mají hliníkový koš, který já mám u Magnátů v cenové relaci 6000-7000. Nyní se doprodávají loňské řady a nové budou až někdy v půlce roku. Měl jsem možnost i vidět jak hrají monitory, které mě příjemně překvapily i po zvukové stráce ve spojení s bezdrátovými sluchátky. Můj názor je, že za velmi přijatelné peníze lze získat kvalitní produkty. Členové klubu SKODAHOME mají na kartičky 10% slevu.
Březen 10, 201015 r Sice som si posledny polrok ziaden autohifi casak nekupil, no dovtedy sa tam o BOSS nikto nezmienoval. Ja by som odporucal vsadit na osvedcene znacky. Hertz je dobrym prikladom.
Březen 10, 201015 r Příští týden bych měl mít nějaké na otestování, tak že je vyzkouším ve své fabce a pak Vám zde řeknu jak hrají sám jsem zvědav.
Březen 12, 201015 r Olin: myslíš ty bossky? drag84:boss jako osvědčenej není jo? my ho měli u opla jako sérii a hrálo to suprově
Březen 13, 201015 r Tady ještě odkaz na ofic.stránky http://www.bossaudio.com/main/index.php Jinak v nabídce mají i jednotlivé reproduktory jako nahradní díly do aut. http://www.bossaudio.cz/produkty/reproduktory/replacement/
Březen 14, 201015 r Tak vidis. Mne to pripada tak, ze prave na tomto si BOSS zaklada. Ze si to ludia budu mylit s BOSE. Nieco ako adldas a punna. Ale ved nechajme sa prekvapit. Mozno budu hrat dobre. Olin nam to otestuje.
Březen 14, 201015 r taky mi občas blbne, když dáš odeslat příspěvek a pořád to nabíhá, tak to nech dýl, ono to pak naběhne jinka Oline, otestuj to pečlivě!! a co budeš dělat s těma otestovanýma reprama?
Březen 14, 201015 r Zdravím všechny, kdyby někdo sháněl repro s malou montážní hloubkou do Fabie/Roomstera, tak prodávám autoreproduktory Hifonics HFI 6.2C za cenu 2 500,- Kč, měl jsem je v předních i zadních dveřích, takže jsou na prodej dvě sady. Před cca půl rokem jsem je kupoval u Audioland.cz za 4 090,- Kč, jsou v záruce (ještě cca rok a půl). Hrají perfektně, ale rozhodl jsem se prodat auto a kupec hudbu nechtěl. Odkaz na můj inzerát zde: Dále prodávám zesilovače DLS (monoblok a čtyřkanál), rádio Aline CDE-9880R a kompletní kabeláž s 50 mm2 napájecím kabelem. Monoblok DLS CAD11: Čtyřkanál DLS CA41: Rádio Aline CDE-9880R: Doufám, že nikomu nebude vadit, že jsem to zde zveřejnil. Děkuji.
Březen 28, 201015 r BOSS OHC62CS jsem dnes namontoval do auta a má první reakce je velmi pozitivní. Prní poslech byl velmi příjemný a ve spojení s cenou 2450,-Kč již nyní mohu říci, že i za málo pěněz, můžete mít hodně pěkné muziky. A chci podotknout, že je porovnávám yreproduktory Magnat New Edge 2.16 za 6990,-Kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.