Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak nas v noci navstivil nejaky zm.d a vybral manzelcino 2 mesice stare auti... je v prde.. okno, radio, stred pristrojovky, drzak napoju .. sekat ruce... :angry:

Fotky dodam...

Tak to šlo rychle :ble ,upřímnou soustrast, předpokládám že to bylo Symphony.

uprimnou soustrast, zrovna vcera sem koukal na fotky hands free a rikal si jak to tam sedi a jak se mi to libi....... lidi sou kurvy :(

• Autor

GIL: Diky... Presne tak... bylo to symphony... :( Dneska odpoledne by melo byt uz opravene i s novym radiem... Tentokrat bude odendavaci panel radio ALPINE.... ;)

tady jsou fotky...

post-9-1153902584.jpg

• Autor

2

post-9-1153902673.jpg

• Autor

3

post-9-1153902758.jpg

• Autor

4

post-9-1153902922.jpg

• Autor

Bobik: Diky za pochvalu ;) Me se to prave taky moc libilo...

Svine jedny... Ja to resil v sobotu rano - ale na druhou stranu - za cenu Symphony i po odecteni spoluucasti koupis Alpine s MP3 a jeste ti zbyde - jenom to hloupy litani kolem toho :(

Chytit ho u toho, zastrelit a tejden vozit na kapote pro vystrahu ostatnim zmrdum, jinak to fakt nepujde

:( smutny pohled na rozbite okno a dle znicenych plastu to byla nejaka fetka amaterska..... :angry:
  • Autor

To litani je sileny... Jinak pokud ted budete nekdo lupovat radio SYMPHONY - podivejte se na vyrobni cislo .... SKZAZ9F3792344.. Jen abyste ty hajzly nepodporovali...

Upřímnou soustrast, tento pohled vždy zabolí... :(

Nicměné na druhou stranu, řekneme si to upřímně, každý, kdo cokoliv nechává v autě, musí počítat s tím, že mu to někdo, ať už dříve či později, vybere. Taková je holt realita. A jak už jsem říkal dříve, na rádio Symphony měl výrobce přímo dávat samolepku "pojď a vezmi si mě"... :angry:

Kdyby nebylo radio vemou rezervu, takze je to uplne jedno jen to vice laka.

• Autor

Takze auto je uz zpatky a misto origo radia naslo misto radio ALPINE CDA9856R.... Az na tu dolni hranu(odkladaciho kastliku), tak je to fakt goood ;)

post-9-1153936169.jpg

ten spodek tam moc nesedi, na kolik to vyslo celkem?

Takze auto je uz zpatky a misto origo radia naslo misto radio ALPINE CDA9856R.... Az na tu dolni hranu(odkladaciho kastliku), tak je to fakt goood ;)

dolnu hranu vyriesis velmi jednoducho, treba cele radio posunut mierne von. par milimetrov to spravi a nebude nikde nic rusivo trcat. iniciativni mechanici to tam vzdy strcia nadoraz lebo to je najpohodlnejsie a najrychlejsie.

No tak me se dneska stalo presne to samy. Bohuzel. Stejny pribeh - okynko a Symphony pryc :-(

• Autor

Xman: diky - zkusim to poresit az bude vic casu... Dneska to bylo trochu vic hekticke.... ;)

Stonek: To te opravdu lituju :(

Bobik: Celkem to vyslo 21.430,- Kc :(

Crake: diky. Uplne jsem se lekl ty ceny, co te to stalo. Vim, ze v tom je i cena radia, ale cekal jsem, ze si za okno v servisu reknou tak 5000...

Soucitim s crakem, neprijemna situace :(

Jinak tu horni listu spodniho kastliku vyresis tak, ze das suplik ;) Tam zadna takova oskliva hrana neni a hned to bude vypadat lip -_-

• Autor

Stonek:ta castka je vysoka z toho duvodu, ze menili cely stredovy dil pristrojovky, nova kabelaz, drzak napoju - vime kolik stoji origo, ze a radio - to stalo cca 12000,- kc kvuli pojistovne aby to bylo ve stejne vysi jako Symphony...

• Autor

Martinoslav: myslim, ze budu tak jako tak muset to radio vytahnout... je to hodne zapadle... :disgust:

cena mrdova, jeste na stare fabii bylo to same a take cca 20 tisic jen jsme dali opet symphony....

Crake: diky. Uplne jsem se lekl ty ceny, co te to stalo. Vim, ze v tom je i cena radia, ale cekal jsem, ze si za okno v servisu reknou tak 5000...

Crake: soucitim take, protoze tez zname ten pocit kdyz ti nekdo vleze nedobrovolne do auta :angry:

stonek: 5000,- za bocni okno to ne, :huh: mozna tak za predni, ale bocni jsou s vymenou tak kolem 1500, alespon takhle nas stalo to same jako Crakovo. Jukni na vlakno "tak jsem bez rádia". Je tam i faktura.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.