maja19 Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Stále musím dolévat chlazení. Chladící soustava je hodně natlakovaná, určitě víc než je zdrávo. Všechny hadice jsou teplé. Termostat je Ok. Teplota se pohybuje okolo 82-91 stupnů. Víčko z nádržky na fridex bylo vyměněno a bez výsledku. Na 90% si myslím, že se chladící soustava přetlakuje a pak vyteče přes přepad ven z nádobky. Je tam také mokro. Asi to vypadá na těsnění pod hlavou. Olej ve vodě není a voda v oleji taky ne. Prý stojí 2300Kč. Můžete mi prosím někdo poradit, či vyvrátit moji teorii. Moc to prosím spěchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Takže se nikdo nechytí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Napovídá to na těsnění pod hlavou. Chce to zkusit . Existuje přípravek nasadíš místo víka vyrovnávací nádobky a natlakuješ a čekáš jestli poklesne a někde nevytíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 není to tak dávno,co jsem jednomu měnil vodní pumpu.zozsypaná vrtulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 vodní čerpadlo jsem už měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ja mel minuly rok stejny problem, a bylo to tesneni pod hlavou. Voda proste mizela do valce. Jinak se to chovalo stejne... normalni teplota, cisty olej, velky tlak... Zkousel jsem kde co, protoze se mi do toho tesneni nechtelo, ale na konec to bylo ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 No právě. Mě se taky to toho nechce, ale musím. Ještě scháním klíč na napínací kladku. Těsnění 2300Kč, Olej 1000Kč, fridex 400Kč, čerpadlo chlazení 800Kč no a rozvody 4300Kč. Ještě, že si to udělám sám. Tedy s kamarádem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 21. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Tak problém vyřešen. Nejsem si jist, jestli bylo vadné těsnění či jenom špatně dotažená hlava. Asi obojí dohromady. Každopádně problém je vyřešen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.