Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Stále musím dolévat chlazení. Chladící soustava je hodně natlakovaná, určitě víc než je zdrávo. Všechny hadice jsou teplé. Termostat je Ok. Teplota se pohybuje okolo 82-91 stupnů. Víčko z nádržky na fridex bylo vyměněno a bez výsledku. Na 90% si myslím, že se chladící soustava přetlakuje a pak vyteče přes přepad ven z nádobky. Je tam také mokro. Asi to vypadá na těsnění pod hlavou. Olej ve vodě není a voda v oleji taky ne. Prý stojí 2300Kč. Můžete mi prosím někdo poradit, či vyvrátit moji teorii. Moc to prosím spěchá.

Vloženo

Ja mel minuly rok stejny problem, a bylo to tesneni pod hlavou. Voda proste mizela do valce. Jinak se to chovalo stejne... normalni teplota, cisty olej, velky tlak...

Zkousel jsem kde co, protoze se mi do toho tesneni nechtelo, ale na konec to bylo ono.

Vloženo

No právě. Mě se taky to toho nechce, ale musím. Ještě scháním klíč na napínací kladku. Těsnění 2300Kč, Olej 1000Kč, fridex 400Kč, čerpadlo chlazení 800Kč no a rozvody 4300Kč. Ještě, že si to udělám sám. Tedy s kamarádem.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Tak problém vyřešen. Nejsem si jist, jestli bylo vadné těsnění či jenom špatně dotažená hlava. Asi obojí dohromady. Každopádně problém je vyřešen.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...