Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 no kolegové v německu jsou kutilové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 Jestli funguje, tak klobouk dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 no na fabia4fun.de nedělají nic polovičatě, bych řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 mam takovej dojem ze nekde sem uz CLIMATRONIK videl.... ze to mel nekdo namontovany v aute nevim jestli to teda fakalo ale obrazek byl peknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 není to ten, o kterém se teď tady bavíme post #20 v tomto vláknu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 covece nevim,... videl sem jinou fotku bylo to jenom vyfoceny ten climatronik,.... zapasovanej do palubky a myslim ze to byl nejakej SKOPCAK ale tezko rict kdo to byl kazdopadne bylo by to labuzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 no oni někteří šikulové na západ od našich hranic si s tím umějí poradit, to jo. Viděl jsem taky fotku jen s těma střeavama bez krytu, protože to bylo z pola. Já už to mám vymyšlený jinak, žádné bastlení plastů z jiných aut... Nicméně, sice mám ve svém okolí pár známech automechaniků, který by to byli schopni udělat, ale ten přístroj na odsátí klimy nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 ohledne klimy a atd..... to se muzes obratit na me ale zalezi odkud jsi klimu ti naplnim nejdriv dusikem, jestli to nebude nikde utikat,... kdyz jo, strikne se tam foforecni barva .... kde asi tak to utika ale kdyz to utikat nebude, normalne naplnit a do hodinky jedes ale jak rikam zalezi odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 (editace) no úplně daleko to k Tobě nemám (100 km ) No hele, budu si Tě pamatovat, nejdřív stejně musím poshánět materiál na tuhle srandu a prioritu to rozhodně nemá Pokuď to atd..... znamená, že si poradíš i s palubkou a elektrikou, tak se můžeš těšít na moji návštěvu ale tak nejdřív přístí rok Editováno: 27. Květen 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 spis klimu elektrika neni moje hoby byl sem rad ze sem pozapojoval HIDky a tedka budu dozadu do stropu davat druhou lampicku aby tam bylo videt protoze to ma fabka nepromakany,.... ale porad se mi do toho nejak nechce bojim se aby mi fabka neschorela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 jenom si ty zadní lampičky dej správně, jinak dopadneš jako já, kdybys měl kombík, tak bych pro tebe měl i náhradní stropnici na druhý pokus elektrika je v poho, v autě má jen 12V, to Tě nezabije HIDky - fuj zpět k tématu - uvidím jak to bude a jestli se mi k Tobě vyplatí jet "jen" kvůli klimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 (editace) no ona je to zadni lampicka jakoby stejna s predni akorad tam nejsou ty dalsi dve svetilka jakoby na cteci lampicky je tam proste vypnuto, zapnuto, a otevrene dvere,... proste predni stropni lampicka vybava KLASIK a jak to myslis s tim spravne namerim si stred a pak budu zkoumat jestli se to tam vejde a kdyz ne tak neco upiluju akorad ta elektrika to budu dumat jak to zapojit prober to a uvidis naplneni a ostani veci se do 1000 kc vejdes Editováno: 27. Květen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 njn, jenže já bych nejdřív potřeboval tam to chladící medium u Tebe uskladnit, tam je zakopaný pes: jet k Tobě to vypumpovat , výměna doma "hardwaru" a pak zas k Tobě na naplnění... Tady to nevyřešíme, ale vím o Tobě, kdyžtak se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 jo takhle ....... no leda ho pustit do vzdousku tohle R134a uz neni zavadny ovzdusi jako FREON ale tak jak rikas,... vis o me tak kdyztak dej vedet az to bude horet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Ahoj, kam by se dalo u FI umístit čidlo slunečního svitu od climatronicu, přemýšlel jste o tom někdo? Taky aby to mělo nějakou kultura a vypadalo to OK. FII ho má na kapličce přístrojů. Schémata jsem nějak prošel a přijde mi že by to mělo jít v poho. Ještě dořešit dopasování ovládání. Snad po víkendu přivezu climatronic s kabeláží a ovládáním. Jen tam nebude to čidlo. To budu muset někde sehnat. doufám že někdo poradí, předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 ještě mě napadlo jestli někdo neví, kam ho chtěli napasovat pánove z vývoje, ivomb psal, že prý v F1 byla prototypově zamontovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 A ví přesně kde? nebo kam se o tom uvažovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 ze seatu ibiza tam padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2013 co padne? Víme všici že díl topení je shodný s polem i ibizou až po FII ROOM, možná i Rapid. Celou klimu mám doma jak AC z Fábie I tak Climatronic z FII, už jen vyřeším čidlo slunečního svitu a jeho zakomponování do palubky a jde se na montáž do mého vozítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meccornik Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Až to někdo vyzkouší a bude to 100% fungovat budu další kdo to zkusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Ahoj, climatronic z FII/ROM je v autě a plně funkční bez závad jezdím s ním cca jen několik dní případné zkušenosti dodám průběžně včetně fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Jak jsi vyřešil to čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 Je uprostřed v palubce. Střed té černé lišty ofuku pod čelním oknem . Byl to mazec se s ním někam dostat, bokuž když klekne, musí ven celá palubka . Dodám fotky, asi pro lepší představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 3. Září 2013 Sdílet Vloženo 3. Září 2013 (editace) Combi2002: dej normálně návod do Instalačních manuálů, tady sem nějaký základní info a pár fotek a hlavně odkaz a tam to podrobně popiš. Editováno: 3. Září 2013, autor: Drewie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 (editace) Tak začínáme: Co je potřeba k tomu přestavět auto na CLIMATRONIC z FII/Room . 1. spousta elánu, nadšení vůle, trpělivosti a nechat se někým vyprovokovat a na motivovat k této akci - tímto děkuji Drewiemu 2. vyznat se v el. schématech, mít přehled kde a jak co hledat 3. mít dobré vypichováky a celkem běžné nářadí, běžná velká malá gola, sada torx bitů, dreml nebo nějaká frézka k vyfrézování čidla do PD, 4. dobré mít DP a podle ní provést demontáž a zpětnou montáž jednotlivých dílů z auta A) - bednu topení climatronicu z FII/Room - ovládací panel CIMATRONCU C) - čidlo slunečního svitu z FII/Room D) - kabelový svazek ideálně ten co byl v autě u climatronicu ( tedy celý svazek el. instalace, protože u FII a Room není zvlášť svazek interiéru a motorového prostoru) Pozor až to budete shánět !!! Jsou dvě verze climatronicu !! Před face a face!! U té starší není chrom na ovladačích climatronicu a má tři svorkovnice, ta novější má jen dvě svorkovnice a je z chromem. Já mám tu starší bez chromu. Sehnal jsem to kompletně mimo čidla slunečního svitu. Tedy krabici topení , ovládací panel i kabelový svazek ze kterého jsem si vypletl potřebnou kabeláž. Popíšu tu jen tu část práce, když budete měnit klimu za climatronic. Já dodělával klimu celou komplet . Popíšu to tu jen nahrubo a zbytek udělám a přidám do návodů a pak sem přidám odkaz. To bude chvilku trvat :-( Editováno: 4. Září 2013, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.