Přejít na obsah

Jel jsem 50 a ukazala se rychlost 37

davidecek19

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Návštěvník

Jedte presne treba 50- podle tachometru- v teto rychlosti vynulujte prumer rychlost podrzenim tlacitka reset - a hned naskoci rychlost, kterou opravdu jedete- Byva to 43 az 47 km/hod.

Málo kdo vi, ze to tak funguje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj v TV to řikali, že tyhle orientační radary jsou strašně nepřesné. Ale dneska se konala v Praze akce a policajti měřili rychlost na letný, aby si lidé zkontrolovali jak ji měří tacháč

Tak tak já tam byl, jel jsem tacháčovejch 50km/h a naměřili mi 46km/h na 16" 205/55, takze pohoda.

no vidis ja tam byl taky a tachac mi ukazuje presne a to mam 17" 205/50 :)

2 davidecek19: tak tam projed 100 a uvidis kolik ti to ukaze...

Odkaz ke komentáři

jj v TV to řikali, že tyhle orientační radary jsou strašně nepřesné. Ale dneska se konala v Praze akce a policajti měřili rychlost na letný, aby si lidé zkontrolovali jak ji měří tacháč

Tak tak já tam byl, jel jsem tacháčovejch 50km/h a naměřili mi 46km/h na 16" 205/55, takze pohoda.

stejně tak :palec2: Při 150 na budíku mi kluci z dálniční naměřili 137 lol

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Zeptam se. Uz nekdo zkousel presne nastavit rychlost rychlomeru ?

Budikam se daji pridavat a ubirat hodnoty. Takze by me zajimalo o kolik mam tedy ubrat - ted nevim kolik tam je nastaven stred.

Uz nekdo experimentoval?

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo, jak je možné, že při resetu průměru na palubním počítači, naskočí jiná rychlost než na budíku? Někdo to tady psal, tak jsem to zkusi a je to tak, to jakože to "někde" měří "přesně" a budík je schválně z bezpečnostních důvodů kousek posunutej? A jak dostat rychlost na climatronik, taky zajímaví.... jo psali to TomasB a Octavka...

Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo, jak je možné, že při resetu průměru na palubním počítači, naskočí jiná rychlost než na budíku? Někdo to tady psal, tak jsem to zkusi a je to tak, to jakože to "někde" měří "přesně" a budík je schválně z bezpečnostních důvodů kousek posunutej? A jak dostat rychlost na climatronik, taky zajímaví.... jo psali to TomasB a Octavka...

Chvilku jsem dělal v TPCA na výstupní kontrole a když jsem projížděl auto na válcích tak se tam kontroloval i tacho měl jsem ho potvrdit ve 120km/h a když ho počítač ukázal 120 a víc tak ho to vyhodnotilo jako špatnej. Takže správně je když ukazuje míň a ne když ukazuje přesně.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

To jsem byl JA :

Jedte presne treba 50- podle tachometru- v teto rychlosti vynulujte prumer rychlost podrzenim tlacitka reset - a hned naskoci rychlost, kterou opravdu jedete- Byva to 43 az 47 km/hod.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Málo kdo vi, ze to tak funguje :)

Tak jsem to dnes taky zkusil...

50 km/h tacho - 47 km/h pal. počítač

90 km/h tacho - 85 km/h pal. počítač

Užitečná rada, díky Octavko ;)-_--_-

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Málo kdo vi, ze to tak funguje  :)

Nemáš zač lol

Odkaz ke komentáři

Málo kdo vi, ze to tak funguje  :)

Nemáš zač lol

Zajimave - To tak funguje u všech škodovek z PP. Taky by mě zajimalo kde to vlastně měří.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
Návštěvník

No nejlepsi pokud nikdo nema tedy climatronic a ani GPS tak tedy pri jizde vynulovat pal. pc a mejte to nas. na prumeru rychlosti - hned tam naskoci rychlost - bejva ze jedu napr 50km podle tachometru a pal. pc me ukaze napr. 43.

Me to promeru dost a pri vetsi rychlosti je to horsi - jedu napr 100km podle tachometru a GPS me ukaze pouze uz 90 - a tak dale - jedu 160 a mam 148.

Kdyz jsem dal polepy budiku facelift tak se ty rychlosti na tachometru uz rovn. realu, tudíz uz maji rychlosti kapanek posunute

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...