Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím, před 3týdny jsem si koupil fábii 1.4TD r.v.04 a když jsem sundal plastový kryt pod motorem, tak na mě hned koukal přetržený drátek u konektoru. Vedle je ještě jeden ten samý akorád v barvě hnědé po dvou drátkách. Zlobí my ASR, jak jsem se dočetl v jednom zdejším příspěvku, tak tam mluví o konektoru pod převodovkou. Nevíte k čemu je přesně tenhle? Po sletování stále problém.

post-69864-0-15279100-1319389242_thumb.j

Editováno: , autor: joza221
Vloženo (editace)

Světla zpátečky svítí, akort nešli couvací senzory(jen píplo), ale to my řekli ve škodovce na diagnostice, že mam špatný 2čidla jinak jednotka je v pořádku.Ktomu jsem se ale nedostal jelikož po mě chtěli za tyto čidla 2800kč bez práce.Jinak diagnostika dopadla dobře a stím ASR si nevědí rady a to jsem tam nechal celkem přes litr a auto dva dny. Při převzetí my řekli že mám utržené silenbloky př.nápravy, volant my cukal jízdou domů sem tam za tu výměnu požadovali 4000kč a doma jsem zjistil, že silenbloky jsou v naprostém pořádku a nechali my povolené všechny šrouby na př. kole, možná to bylo schválně jelikož dělali rozsáhlou kontrolu auta(brzdy....) a to mi ještě řekli o chybějícím litru oleje v motoru ač olej byl starý 5dní a viděl jsem jak tam v servisu lil přes 4litry. Nakonec na parkovišti před škodovkou to ještě kontroloval a zjistil že nechyběl žádný.Upozorňoval jsem je ještě na prasklou manžetu př. kola a prý je ok, nakonec zjistily opak. ..... No škoda Děčín DĚS BĚS. To jen tak mimo.

Editováno: , autor: joza221
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

aha, cize stare piny vypinovat a nove zalozit...

ono skusal som to rozoberat je tam z umelej hmoty take "U" pod nim je gumove "O" no neslo mi to rozobrat...

PINY sa vytahuju smerom von z konektora kde su kable ze? mne sa zdalo ze je to tam akoby zaliate a vobec sa mi to ani nehlo...

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...