Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím vás,

nedávno jsem koupil Octavii II a zajímalo by mě, na co je tato věc pod předním sklem. Myslel jsem, jestli nejde o nějakou anténu k navigaci nebo tak něco, ale navigaci v autě nemám.

Kreuz

post-70479-0-37640600-1319534143_thumb.j

jestli myslíš to nad klima čidlem slun. záření, tak to určitě není originál...ale nějaká dodělávka (anténa k rádiu, součást HF aj)

Upraveno od tomcat007

A nebo pozůstatek po GPS ( elektronická kniha jízd, apod. ).

Zkoušel jsi do toho kousnout? Vypadá to jak štáflek čokolády :) Mohla by to bejt nějaká anténka...

Přesně toto máme v autech, je to anténa od CCS monitor sledování.

:) Kdyby to jednou nestačilo :)
  • Autor

Aha,diky moc za pomoc.Podivam se o co jde.Nejak mi to vrtalo hlavou.Jeste jednou diky

GPS antena

• Autor

V tom pripade asi nekde v aute musi byt taky nejaka jednotka,ke kttere je antena pripojena ze?Nejaky napad,kde ji hledat? Otazka,jestli ji nemam nejak deaktivovat,reap. uvnitr by mela byt SIM karta?

Dost možná tam už nic nebude, většinou vyndají jednotku a na ostatní kašlou, nechají to ležet volně v přístrojovce, kde to pak dělá bordel jako v mém případě.

Určitě tam už nic nebude. Nějaká anténa je prd, k vůli toho nebudou rozdělávat přístrojovku.

• Autor

Presne tak.Proste to tam zustane,nebudu rozdelavat pristrojovku ...

To stejně musel, jednotka se dává do přístrojovky.

Nemusí, viděl jsem knihu jízd nainstalovanou v přihrádce před spolujezdcem. Záleží na firmě, která to instalovala a o jaký produkt přesně šlo.

No ten kdo to tam dával, si s tím užil hodně práce a tak se nedivím, že se s tím nikdo nepatlal to vyndávat ven.Normálně to stčí schovat pod palubku kus za rádio a nic není vidět. Být Tebou, tak to ustřihnu a vyhodím. Jinak je to GPS anténa, cca 350 Kč

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.