Publikováno Říjen 25, 201113 r Zdravím vás, nedávno jsem koupil Octavii II a zajímalo by mě, na co je tato věc pod předním sklem. Myslel jsem, jestli nejde o nějakou anténu k navigaci nebo tak něco, ale navigaci v autě nemám. Kreuz
Říjen 25, 201113 r jestli myslíš to nad klima čidlem slun. záření, tak to určitě není originál...ale nějaká dodělávka (anténa k rádiu, součást HF aj) Upraveno Říjen 25, 201113 r od tomcat007
Říjen 25, 201113 r Zkoušel jsi do toho kousnout? Vypadá to jak štáflek čokolády Mohla by to bejt nějaká anténka...
Říjen 25, 201113 r Autor Aha,diky moc za pomoc.Podivam se o co jde.Nejak mi to vrtalo hlavou.Jeste jednou diky
Říjen 25, 201113 r Autor V tom pripade asi nekde v aute musi byt taky nejaka jednotka,ke kttere je antena pripojena ze?Nejaky napad,kde ji hledat? Otazka,jestli ji nemam nejak deaktivovat,reap. uvnitr by mela byt SIM karta?
Říjen 25, 201113 r Dost možná tam už nic nebude, většinou vyndají jednotku a na ostatní kašlou, nechají to ležet volně v přístrojovce, kde to pak dělá bordel jako v mém případě.
Říjen 26, 201113 r Určitě tam už nic nebude. Nějaká anténa je prd, k vůli toho nebudou rozdělávat přístrojovku.
Říjen 31, 201113 r Nemusí, viděl jsem knihu jízd nainstalovanou v přihrádce před spolujezdcem. Záleží na firmě, která to instalovala a o jaký produkt přesně šlo.
Říjen 31, 201113 r No ten kdo to tam dával, si s tím užil hodně práce a tak se nedivím, že se s tím nikdo nepatlal to vyndávat ven.Normálně to stčí schovat pod palubku kus za rádio a nic není vidět. Být Tebou, tak to ustřihnu a vyhodím. Jinak je to GPS anténa, cca 350 Kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.