amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 tak mi praskla takova mala tycinka co spojuje pedal a spojkovej valec samozrejme nejde zvlast koupit, pouze celej valec ten stoji prej 2600 setkal jste se s tim nekdo? nevite jake typy tech valcu jsou pro jednotlive motorizace? nebo to je stajny? nebo nemate nekdo za lepsi cenu tenhle dil?? díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Posli mi cislo dilu, podivam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 to bohuzel zatim nevim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Az ho budes mit po ruce, tak ho opis. Hledani podle cisla bude nejjednodussi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 snad ho budu za chvili vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 asi toto ale jeste mi ma volat kluk ze skodovky puvodni (asi se uz nevyrabi) 6Q0 721 388 A nahrazeno 6Q0 721 388 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 ok, zjistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 dekuju moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 jo kdyby si mi chtel nahodou volat tak mam u sebe jenom starej telefon (oskar) sem zapomnel doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak klucina, od kteryho mam dily, je na dovoleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 neva, i tak díííky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Vubec neni za co. Kdyby se ti to nedarilo sehnat, tak jakmile se vrati, tak to sezenem, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 OK, snad to budu mit tak ve skodovce prej na to koukej jak na zazrak co se mi stalo, jeste to prej nevideli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 páč seš moc velkej sadista-metalista a dojebals to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 asi jo voe :-) to je zase klasika u me dycky neco extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Si z toho nic nedelej. Me VAG ukazal chybu v odvetravani palivovy nadrze a v servisu na me hned, ze je to nadobka s aktivnim uhlim a ventil a ze pry jsem pretankovaval nadrz, takze to na zaruku nebylo. Vubec nikoho nezajimalo, ze moje auto nezna pojem plna nadrz a ze jestli nekdy byla plna, tak se to dalo spocitat na prstech jedne ruky Nicmene nadobku i ventil jsem si sehnal a chyba tam byla stejne... Jenze v servisu to nema smysl resit, jsou to zmrdi liny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 taky hezky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 A pak mi taky odesel krouzek airbagu - kterej tady na foru neodesel snad nikomu a servomotorek ovladani privodu cerstveho vzuchu Takze s temi extra vecmi na tom nejsi sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 hele pánové nechte si toho, nebo se tu rozkecám s extra závadama já!!, já zase neměl ani jednu snad normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Hele, vy "zavadny", ja zase resim uz skoro rok vypinajici se ASR, nacpal jsem do toho uz neskutecny penize (cidlo, alternator a plno za praci) a porad to dela... Tak KDO JE VIC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Hele, vy "zavadny", ja zase resim uz skoro rok vypinajici se ASR, nacpal jsem do toho uz neskutecny penize (cidlo, alternator a plno za praci) a porad to dela... Tak KDO JE VIC? mám to vypsat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 jasnyyy ja se prave dozvidam ze auto ke uz snad hotovy, no ale nechci rikat hop dokud nepreskocim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 hlavně bacha ať ho hnedka zase nezrasíš, saďoure!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 beze strachu, moje noha zneznela a bude slapat s nejvetsim citem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Hele, vy "zavadny", ja zase resim uz skoro rok vypinajici se ASR, nacpal jsem do toho uz neskutecny penize (cidlo, alternator a plno za praci) a porad to dela... Tak KDO JE VIC? mám to vypsat?? Klaca: Jestli to porad jeste spisujes, tak uznavam, ze jsi vic Amogh: Gratulace, nejsou asi holt vsude v servisech jenom blbci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.