Publikováno Červenec 27, 200619 r tak mi praskla takova mala tycinka co spojuje pedal a spojkovej valec samozrejme nejde zvlast koupit, pouze celej valec ten stoji prej 2600 setkal jste se s tim nekdo? nevite jake typy tech valcu jsou pro jednotlive motorizace? nebo to je stajny? nebo nemate nekdo za lepsi cenu tenhle dil?? díky za rady
Červenec 27, 200619 r Autor asi toto ale jeste mi ma volat kluk ze skodovky puvodni (asi se uz nevyrabi) 6Q0 721 388 A nahrazeno 6Q0 721 388 C
Červenec 27, 200619 r Autor jo kdyby si mi chtel nahodou volat tak mam u sebe jenom starej telefon (oskar) sem zapomnel doma
Červenec 27, 200619 r Vubec neni za co. Kdyby se ti to nedarilo sehnat, tak jakmile se vrati, tak to sezenem, ok?
Červenec 27, 200619 r Autor OK, snad to budu mit tak ve skodovce prej na to koukej jak na zazrak co se mi stalo, jeste to prej nevideli :-)
Červenec 27, 200619 r Si z toho nic nedelej. Me VAG ukazal chybu v odvetravani palivovy nadrze a v servisu na me hned, ze je to nadobka s aktivnim uhlim a ventil a ze pry jsem pretankovaval nadrz, takze to na zaruku nebylo. Vubec nikoho nezajimalo, ze moje auto nezna pojem plna nadrz a ze jestli nekdy byla plna, tak se to dalo spocitat na prstech jedne ruky Nicmene nadobku i ventil jsem si sehnal a chyba tam byla stejne... Jenze v servisu to nema smysl resit, jsou to zmrdi liny.
Červenec 27, 200619 r A pak mi taky odesel krouzek airbagu - kterej tady na foru neodesel snad nikomu a servomotorek ovladani privodu cerstveho vzuchu Takze s temi extra vecmi na tom nejsi sam
Červenec 27, 200619 r hele pánové nechte si toho, nebo se tu rozkecám s extra závadama já!!, já zase neměl ani jednu snad normální
Červenec 27, 200619 r Hele, vy "zavadny", ja zase resim uz skoro rok vypinajici se ASR, nacpal jsem do toho uz neskutecny penize (cidlo, alternator a plno za praci) a porad to dela... Tak KDO JE VIC?
Červenec 28, 200619 r Hele, vy "zavadny", ja zase resim uz skoro rok vypinajici se ASR, nacpal jsem do toho uz neskutecny penize (cidlo, alternator a plno za praci) a porad to dela... Tak KDO JE VIC? mám to vypsat??
Červenec 28, 200619 r Autor jasnyyy ja se prave dozvidam ze auto ke uz snad hotovy, no ale nechci rikat hop dokud nepreskocim :-)
Červenec 28, 200619 r Hele, vy "zavadny", ja zase resim uz skoro rok vypinajici se ASR, nacpal jsem do toho uz neskutecny penize (cidlo, alternator a plno za praci) a porad to dela... Tak KDO JE VIC? mám to vypsat?? Klaca: Jestli to porad jeste spisujes, tak uznavam, ze jsi vic Amogh: Gratulace, nejsou asi holt vsude v servisech jenom blbci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.