Milan Kavula Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 (editace) Čau lidi, už hodně dlouho dobu řeším problém se svým autem. Za studena chcípá a špatně táhne, když se trochu ohřeje cca. 20C tak už jen kolísá. Když se zahřeje více tak krásně drží 800 otáček. Na Vagu mi to píše: neprovedené základního nastavení, vadná řídící jednotka, teplotní čidlo kapaliny G62, lambda sonda, sem tam něco s klapkou. Navíc jsem měl problém u klapky, že mi to sálo špatný vzduch. Malá hadička byla trochu popraskaná a netěsnila. Při poslechu to bylo i velmi slyšet jak to tam syčelo. Tak jsem ji vyměnil a stahováky utěsnil, ale stále když přiložím ucho tak tam nějaké malé syčení slyším. V přiloženém obrázku označené šipkou. Čidlo bude asi v pořádku, měněné před rokem. Otáčky skákaly 3000-4000 otáček a špatně startovalo. Po výměně v pořádka cirka 3 měsíce a pak toto. Myslím, že to je klapkou, ale to syčení u prostoru klapky mi nepřijde normální, jakoby mi to sálo vzduch za váhou vzduchu. Hadicí mezi klapkou a filtrem to není, měněná 2 roky zpět. Klapku jsem asi 2 důkladně čistil, ale nepomohlo to. Základní nastavení mi nejde udělat ani v servisu. Nechce se mi do něčeho zbytečně investovat, aby to nepomohlo. Editováno: 25. Říjen 2011, autor: Milan Kavula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.