Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau lidi,

už hodně dlouho dobu řeším problém se svým autem. Za studena chcípá a špatně táhne, když se trochu ohřeje cca. 20C tak už jen kolísá. Když se zahřeje více tak krásně drží 800 otáček. Na Vagu mi to píše: neprovedené základního nastavení, vadná řídící jednotka, teplotní čidlo kapaliny G62, lambda sonda, sem tam něco s klapkou. Navíc jsem měl problém u klapky, že mi to sálo špatný vzduch. Malá hadička byla trochu popraskaná a netěsnila. Při poslechu to bylo i velmi slyšet jak to tam syčelo. Tak jsem ji vyměnil a stahováky utěsnil, ale stále když přiložím ucho tak tam nějaké malé syčení slyším. V přiloženém obrázku označené šipkou.

post-42467-0-71489600-1319569659_thumb.j

Čidlo bude asi v pořádku, měněné před rokem. Otáčky skákaly 3000-4000 otáček a špatně startovalo. Po výměně v pořádka cirka 3 měsíce a pak toto. Myslím, že to je klapkou, ale to syčení u prostoru klapky mi nepřijde normální, jakoby mi to sálo vzduch za váhou vzduchu. Hadicí mezi klapkou a filtrem to není, měněná 2 roky zpět. Klapku jsem asi 2 důkladně čistil, ale nepomohlo to. Základní nastavení mi nejde udělat ani v servisu. Nechce se mi do něčeho zbytečně investovat, aby to nepomohlo.

Upraveno od Milan Kavula

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.