Torreto Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Vsadím se že to tady máte už všichni ale nikde jsem to nenašel. chtěl bych si vyměnit žárovky v interiéru za ledkové. Mohl by tady někdo napsat kde jsou jaké žárovky abych to všechno nemusel rozebírat dvakrát? Nikde jsem to tady na foru nemohl najít. Jen na octaviich ale tam mi je to prd platné když mám supa. jestli s tím někdo ma zkušenost budu rad když poradíte. Kdyby někdo měl nejaký seznam jake jsou kde patice tak by to bylo super. Ještě by mě zajímalo, když dám ledky, vlezud do auta, otočím klíčem zapalování, tak jestli se vnitří světlo bude pozvolna zhasínat tak jako ted se žárovkou, nebo se jen rychle zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 mám je všude a funguje to uplně stejně jako se žárovkáma ale světla jak ve dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 A co si dal do zadnych stropnych svetiel. Ja tam mam sezori na alarm a take led som nikde nenasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Je to čísté bílé světlo ale fotka to trochu změnila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 27. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 (editace) Můžu vědět jaké ledky jsi tam dával? Editováno: 27. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Naprosto jednoduché. Každej trošku kutil to zvládne si udělat sám. Prodává se to na články a ty jsou vždy po třech ledkách. jsou různé druhy a to i barevné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Ty žárovky jsou šroubovací nebo nastrkovací, v tý přední lampičce? Jakou mají patici, T10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_led_panely_do_stropniho_osvetleni-503os007 tady je třeba co se tu dá koupit do stropního osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nexuz52 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Dnes jsem si take vymenoval zarovicky za LED, stropni osvetleni, osvetleni nohou, ve dverich atd.. pulku auta jsem mel hotovou, pak se neco stalo a prestalo mi fungovat vsecko osvetleni, el. stahovani okenek a zamykani/odemykani auta dalk. ovladacem. Odpojil jsem vsecky lampicky, kontroloval jsem pojistky ale nic. Nevite, prosim, cim by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:D4NNY:. Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Zkus mrknout ještě jednou na ty pojistky, měl jsem uplně stejnej problém. Pojistka vypadala na první pohled OK, ale pomohla až výměna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nexuz52 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Ses borec! strucne receno, fakt to bylo nakonec pojistkama. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 19. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Můžete někdo napsat, jaké jsou patice na žárovkách v interieru. Zatím jsem zjistil: Přední parkovačky - T10 Zadní osvětlení SPZ - sufitka zuruba 35-40mm svetýlka na spodku dveří - T10 Chtěl bych vědět jaké jsou pro osvětlení nohou (tzn, pod zadníma sedačkama a pod volantem + spolujezdec) osvětlení pod clonítkama vzadu nad dveřma a na stropě u čelního okna... u těch červených diod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Chtěl bych vědět jaké jsou pro osvětlení nohou (tzn, pod zadníma sedačkama a pod volantem + spolujezdec) T10 Jaký led jste dávaly do dveří, jde mi o svítivost aby byla minimálně jako standart žárovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 No já mám v plánu tam dát tady tyhle: http://aukro.cz/led-zarovka-t10-4x-smd-3-chip-jednostrana-bila-12v-i2067119185.html Dám je teda si aji pod ty sedačky pokud tam jsou ty T10... Myslím že budou svítit pěkně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 17. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Jinak teda doplňuji, že pod clonítkama jsou sufitky cca 30-35mm. Jen prosím info k tomu jak rozdělat zadní lampičky nad oknem.. absolutně to nešlo dolů.. Jak jste to rozdělávali vy?? A jaký tam patří žárovky, resp. patice?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 sundat to jde,ale musíš zapáčit štoubovákem.Z jedné strany jsou pacičky plastové které jakmile vyskočí tak to jde vyndat.A uvnitř je žárovička,která je pájená.Myslím že se to ještě liší i podle toho jestli máš zrovna v těch lampičkách ultrazvuková čidla k alarmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 18. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 No ty čidla tam mám no.. a ze které strany jsou ty pacičky? Fotku jak to vypadá rozdělané asi nikdo nemá že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 však to máš hned na této stránce nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 na straně od sloupku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 18. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Ok no, jo te fotky jsem si nevšiml... tak se do toho nějak pustím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 10. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2012 Tak jsem se chvilku nudil a pustil jsem se do těch zadních lampiček. Jelikož vepředu už ledky mám, tak jsem to chtěl vymyslet i vzadu, a protože vzadu mám lampičky se senzorem na alarm, tak se žárovky nedají jen tak vyměnit jako všude. Nicméně nejedná se o nic složitého a komplikovaného. Koupil jsem si standardní SMD ledky s plastovou nožkou, narovnal drátky a plast opatrně vysunul, je to tam jen nasazené a malinko přilepené, tak to chce s citem jakoby ukroutit. Lampičku je potřeba rozdělat. Vyjmout vrchní kryt, a destičku s kontakty. Zde dávat pozor. Ta deska je vsunutá mezi plíšky kterými se přepíná ta lampička. Při opětovném skládání doporučuji plíšky přimáčknout malinko k sobě a potom mezi ně opět vsunout tu destičku, aby tam byl dobrý kontakt. Nyní teda pokud máme vše rozdělané, vytáhneme svislou kontaktní destičku ( nevím jak to líp nazvat ), na které je žárovka. Zároveň s tím se vytáhne i plíšek, který je kolem žárovky. Celé to vytáhneme a žárovku vyjmeme. Drátky co vedou z diodové žárovky jsem malinko zkrátil a napájel na kontakty. Neměl jsem žádnou mikro pájku, prostě obyčejnou starou pájku. Drží to tam pevně a je to funkční. Na obrázku je zvýrazněné kde je plus a kde mínus. Na žárovce to je ale na té destičce to vidět nikde není. Ale plus na desce je na té straně kde jsou napojené drátky. No a to je asi tak všechno... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy696 Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 (editace) To Torreto: Dakujem za pekny navod. Ja som nad tym tiez dlho premyslal, ale toto vyzera celkom jednoducho. Idem objednat ledky a pustim sa do toho. Editováno: 16. Červenec 2012, autor: tomy696 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 16. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 jj je to fakt jednoduché a hlavně účelné. Svítí to moc pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Ahoj Torreto , daji se ty ledky dat vsude nebo jen nekde? taky bych chtel ledky vsude. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) jde to dát uplně všude, jen pokud máš pohybový čidlo, tak to je v zadních lampičkách a ta T10 se musí upravit dle toho návodu co dával torrento, jinak seznam žárovek je následující - 4x sufit 36 mm (2x clona, 2x nad zadní sedadla) po případě kastlík pátou- když je pohybové čidlo tak nad sedadla vzadu t10 ale s úpravou - 4x t10 placatý s jednou nebo dvěma diodama do spodku dveří - 1x t10 do osvetlení pedálů a u elegance plus 3x T10 (k spolujezdcovým nohoum plus do zadu do spodu sedaček) - 4x t10 do hlavního osvětlení vpředu, tam lepší ideálně s 5 led - 2x sufit 36 mm do spz Editováno: 14. Únor 2014, autor: Doktorone 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.