Publikováno Říjen 31, 201113 r zdravim..mám fabii I z roku 2004..bohužel ve výbavě junior a chybí jí posilovač řízení...tak sem si říkal, že bych auto dal do servisu aby mi ho tam doinstalovali... nevíte někdo, na kolik by taková úprava přišla ? díky
Říjen 31, 201113 r Ve škodovce cca 50tisíc včetně práce a nových dílů. Na vrakovišti se dají potřebné díly sehnat za cca 10-15tisíc plus práce.
Říjen 31, 201113 r myslím, že ve Škodovce by tě s tímto požadavkem rovnou vyhodili, že "to není technicky možné". Ale i v neautorizovaném servisu to bude pěkná palba. Tohle je spíš záležitost pro domácí kutění, kdy nemusíš hledět na hodnotu práce.
Říjen 31, 201113 r Já měl štěstí že jsem narazil na fajn chlapíka na vrakovišti,který mi ochotně nabídl zástavbu serva do auta za pěknou cenu.
Říjen 31, 201113 r Veru tak!ty nasi servisaci su same to sa neda to nejde a potom pride nejaky borec ktory o tom nevie a urobi to.takze ak si trochu sikovny pohraj si s tym sam ale popros niekoho z fora je tu vela sikovnych chlapikov.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.