Sharpens Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Kdyz vecer zaparkuju do garaze mam odtazenou kryci roletku od pan. okna a rano kdyz pridu k autu tak je zatazena. Jakto? Nikdo v aute nebyl to vim urcite. A ve dne treba u obchodaku se me to nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos_PM Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Zatahuje se automaticky sama, tuším že po 12 hodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Ano, stejně tak se dovřou okna, v případě, že by byla otevřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Ta okna taky až po dvanácti hodinách? ;o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 Panorama mě zajima taky , po 12 hod, to nemuže bejt,, někdy to je zatažený do hodiny max. ať se zaparkuje kdekoliv ,na ulici nebo v garáži a je slunečno nebo deštivo , nevíte někdo jak to teda je s tim zatahovanim rolety pan. střechy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Tohle mi taky pekne stve.. proc se to furt zatahuje. Jde to nejak vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gery Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Dále nevíte někdo u panoramatické střechy co se týká té clony zda se po uzamčení zatáhne sama případně po jaké době - stalo se mi že byla odtažená došel jsem do auta a byla zatažená. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.