Artigas Vloženo 27. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Tygříku, klidně pij dál, vyhlásil jsem stop stav na hruškovou, aby zbylo něco pro tebe. Učitele jsem měl vždy moc a moc rád……… Abych nespamoval na Artigasově hlavním vlákně, dávám odpověď sem: Artigasi, jsem rád, že aspoň Ty máš učitele rád. Já jsem ale horší než učitel, jsem totiž ... Děkuji, že na mě myslíš s tou hruškovou. Včera jsem měl jen jednoho panáka. Tygříku, vezmu pár hrušek na Novou Senínku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Chudák holky, když jsi a pak že utíkají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 (editace) Ne, já utíkám jim, Miku... víš, co je to Femme fatal ... Díky Artigasi, ale neboj, ještě mi trochu zbylo. Všechno mi to rodina nevypila. Editováno: 27. Prosinec 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Tak neutíkej zkus se občas zastavit. I Yetík stojí v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 28. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Heki, máš pravdu, kdo maže, ten jede. Takže nejspíše příští týden pálím jablka ať máme čím mazat a možná do 28.1. ještě stihnu i hrušky, to aby nepřišel zkrátka Tygřík, i když pro něj mám schovaný litřík a kousek ještě z minulé sezóny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 (editace) Děkuji Artigasi, vážím si toho. A také děkuji Hekimu, že mi pro radost dělá na jiném vlákně hrubky. Jste opravdoví kamarádi. Dnes jsem byl s Hindatorem na čaji. Prima pokec. Toho čaje bylo více. Neboj Artigasi, nakonec jsem to zvládl. Pak byl u sestřenky a dořesil s ní konečnou podobu samolepek. Editováno: 28. Prosinec 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 28. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 (editace) To je docela škoda. Po přečtení SMS jsem úplně živě viděl Tvou mokrou levou nohavici.. a nebo snad pravou? Editováno: 28. Prosinec 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 28. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 (editace) Heki, mě zdál se hrozný sen. 28.1.2012 na Ramzové bylo jen bláto a mech. Tulák po chvilce řádění na lesní cestě nebyl k poznání, Heki, ty ses mi smál a Tygr si pobrukoval: Tulák špinavý jak čuně je o Artigase infarkt pokouší se…Heki, jestli tam nebude sníh a já budu auto mít špinavé a Ty s Tygrem se mi budete smát, tak přestanu být Váš kamarád. Docela vážně uvažuji, že navštívím Goga, jestli nemá nějaký odbahňovač! Editováno: 29. Prosinec 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Jsou na to tabletky, Artigasi. Jednu dvě spolkneš a jsi v pohodě. A svět je také hned veselejší a Tulák je čistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 tygriku: nestál jsi náhodou včera kolem 16hod u Sokola v Prostějově ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Ne ne, až kolem 17 hodiny na Wolkerově ulici a pak u Tesca. V Prostějově je víc hnědáků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Chlapci a děvčata, sníh tam bude určitě. A pokud ne, jka to tak čtu, odbahníme hruškovicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Hmmmmm, to nebylo pro Tygra... jka = jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 3. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Hmmmm, jak to tak čtu, nevím, nevím, jak Tygřík bude souhlasit s použitím hruškové na čištění, jelikož jí je málo a další hrušky budu pálit až koncem února, ale pokud bude stačit jablíčko, tak pálím asi desátého a v předtuše věcí příštích jsem včera naložil další sud a zítra udělám ještě jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Artigasi ty máš doma ovocný sad, že pořád pálíš? Nebo to kradeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Jak říká Heki, chlapci a děvčata Ta parta na vlákně zkušenosti z provozu 1,2 TSI je akorát tak na mašli. Ježíšek už sice byl, ale co kdybychom jim poslali stromeček a prádelní šňůru? Ještě, že my máme to tekuté ovoce. A poslední víkend v lednu teambuilding. Editováno: 8. leden 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Tygříku, já tam radši nic nebudu psát, nebo bude úmrtí. Trefil by je ze mě infarkt tak nic nečekej. A zpráva pro sraz, sněhu bude dost, ještě se informuji přímo u zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 No to abych koupil řetězy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Lidi, já mám strach, že nás Heki nedostane všechny ze závějí včas. Šéf mi dnes vyhazovem pohrozil, pokud se do týdne nevrátím a jak prý mě zná, přírodou se budu kochat, všechny závěje vymetat. Hned z práce jsem do jednoho supermarketu pospíchal a na sněhové řetězy se díval. Tygříku, Viste, jak to vidíte, berete řetězy? Mike, kvasu mám nyní asi 400l a ve sklepě stále několik metráků jablek které asi nestihneme sníst, takže půjdou do sudu také. Tygříku, v pátek pálím a v návaznosti na předešlé řádky, na obavy, které mám, beru o něco ovoce více, než bylo mým původním záměrem.. Lidi, já mám strach, že nás Heki nedostane všechny ze závějí včas. Editace: Tygříku, než jsem napsal příspěvek, napsal jsi ty svůj. Editováno: 8. leden 2012, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Artigasi, budu kupovat u mého prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 S řetězy uvidím podle situace, ale zatím neplánuju. Tak hrozné to snad nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Chlapi, já si beru v pátek dovolenou, takže budu tam s Vámi. Pojedu k rodině už ve čtvrtek takže můžu hodit večer info o stavu sněhu na fórum. Popř. můžu se podívat k chatce jak to tam vypadá. Kdyby něco budu připraven Vás tahat ze závějí. Horské podmínky mi nejsou cizí, bydlel jsem tam několik let. Řetězy neberte, přes kopce to bude protáhlé, je tam hodně provoz. Vemte jen skládací lopatu a trochu štěrku nebo písek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Tygříku řetězy nekupovat,pokud mám na skladě co potřebuješ rád zapůjčím.V případě použití se dohodneme.Samozřejmě tato nabídka platí také pro Artigase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Vemte jen skládací lopatu a trochu štěrku nebo písek. Přesně tak jsem to plánoval. Při nejhorším si nějaký místní traktorista přivydělá nebo vy čtyřkolkáři předvedete co ve vás je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.