gorca25 Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 ahojky všem co vlastní nádherné auto jako je SKODA OCTAVIA. Muže mi prosím nějaký borec který rozumí těmto autum poradit jak se dají seštelovat panty u dveří řidiče. Při zavírání mi jdou totiž trochu dolu a mám už odřený práh u auta.Tak bych je chtěl trochu přizvednout.Díky všem za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Bohužel musíš shodit vrch palubky,je tam schován jeden šroub,který je potřeba povolit,nebo to udělat jednodušeji a to,povolit vrchní pant u dveří a spodní na dveřích podložit.Já tam dal asi 1mm podložku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 A nebo dat novej pant bud vrchni nebo spodni Jestli ma to auto objetou zemekouli nebo to nekdo nemazal tak ty panty docela trpy a byvají vydrene a volne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 stejnej problem,řidič i spolujezdec,,,,obětá zeměkoule tam i z5,,njn,doufam že za něj nechtělí balík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 chytni za dvere a pekne snima zahejbej nahoru a dolu. Bude tam urcite vydrenej horni pant, spise budes muset koupit horni zaveseni dveri.ale urcite to nebude tim ze dvere jsou s panty spatne nastavene. Budou vyslachtane panty. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Jeste se mrkni na tento sroubek - ma zatku- obcas je povoleny a je tam vydrena vule v zavesech.Tak si ho dotahni. Je to sroub cislo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.