Suitce Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Zdravím, dnesk jsem si pořídil autorádio 1) Co to je za rádio - jaký typ ? 2)Po zapnutí po mě chce rádio kód (SAFE) dá se nějak zjistit ?. Rádio není kradené - je od kamaráda z FI RS která mu byla ukradena (i s kódem). Mám podobné na origo rádio na kazety a to po mě žádný kód nechtělo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 5. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2011 Zkus se podívat z boku či zezadu, já ho tam měl od původního majitele napsané(dobrý pro zloděje,maj to pak bez práce). Pak jsem zaslechl, že na některých vrakáčích to prý dokážou. Jinak škoda servis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 6. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Tak zítra mi rádio v autorizovanym servise odblokují. Nemáte někdo návod k rádiu ? (jak tištěný tak odkaz na stáhnutí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Mělo by se to dát najít přímo na továrním webu Škodofky - www.skoda-auto.cz , aspoň já jsem to naŠel tady: https://eshop-literature.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10401&storeId=10051&categoryId=37083&langId=-11&parent_category_rn=37081&top_category=37081 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 11. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Tak mi to za 100,- odblokovali ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norbert Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Nazdar kolegovia. Kúpil som skodovku Fabiu a po výmene autobatérie sa mi zablokovalo autorádio SYMPHONY 1U0 035 161C, SKZ2Z3A1040085 made by GRUNDIG. Pomohol by mi niekto vylúskať kód??? Dakujem pekne za ochotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Skus: 3566 , 1566 , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Mám dotaz... tohle rádio mi nedávno vybrali, uvažuju o org rádiu na kazety org z fabky.... nevíte někdo jestli na něj bude možné napojit cd changer? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Tohle rádio seženeš za 500,-, k tomu si kup FM modulátor za 300,- a 2GB flash disk za 100,- a budeš mít daleko víc hudby a bez práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Dobry den mam prozbu sem majitelem vozu skoda fabia pořidil jsem si do nej original radio škoda symphony ale bohužel k nemu nema kod bylo by možne kod nějak zjistit čislo radia je SKZ2Z3C1695958 poradi nekdo kod prosim děkuji je to stare radio na kazeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 zajed do škodovky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ve škoda auto jsou moc tajemny že prej mě to nemužou zdělit a jine řeči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Je zaujímavé že sa "Norbert"ovi po výmene autobatérie zablokovalo rádio,ja som minule mal baterku na nabýjačke 14 hod a po namontovaní nebolo treba nič,akurát nastaviť hodiny.Autorádio mám Symphony CD od výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1b Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Mám stejný problém s rádiem MS 303 které jsem dostal od známého z dovezeného auta , bohužel neznám kod .Může mi někdo prosím pomoc s kodem. Číslo radia je SKZAZ2B 0039300.,Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel V Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdravím chlapi,jen bych měl poznámku pro ty kteří už maj origo rádio a funguje a pak ho změní za jiné a po opětovném zapojení origa chce kod zkuste než ho připojíte mít zaplé klíčky nebo nastartováno a pak napojit odkoduje se samo ale pouze tehdy bylo li tam už jednou,mě se to tak povedlo u oktule nakonec sem se toto dočet v návodu,kod jsem neměl a chtěl ho ale jak jsem ho odpojil a pak nastartoval a znova připíchl tak jen probliklo SAFE a hned naběhlo radio které tam bylo naposled,něco bylo psané že si ho pamatuje řídící jednotka i když nechápu jak když se připojovalo jen na iso konektor,kdyby náhoudou to někomu taky tak šlo tak to potvrdte,že si nevymejšlím nebo tak podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Rádia, který mají napojení na auto vyřešený FAKRA mostem (velkej hranatej "fabrickej konektor all in one"), si ŘJ v palubovce pamatuje - je to hardwarově svázaný s imobilizérem (paměť kódu a další prkotiny). Data jdou mezi značkovým rádiem a ŘJ po CAN-busu, vím, že když já s aftermarket rádiem dám na VAGu načíst závady, tak jedna z nich je "rádio nepřipojeno" = auto pořád ještě hledá původního Beata, kterej už ale v jeho palubovce skoro 4 roky není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2petr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Zdravim koupil jsem octavii a musel jsem vymenit baterii a nemam kod minuli majitel ho nema mohl by mi to nekdo zjistit ve skodovce chteli litr SKZAZ6C 1047711 1UOO351560 ty to udaje jsou na radiu predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jestli je rádio původní koupený origo s autem přímo z výroby, má jeho kód palubovka - nech to chvíli oboje zapnutý (natočenej motor + zapnutý rádio), ono si to pokecá po CAN-busu a rádio za chvíli naběhne. Jiná věc by byla, kdyby rádio nebylo origo typ, kterej byl v autě z fabriky - tam se to musí uspořádat VAGem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Nabíjel jsem baterku mimo auto, poté jsem ji připojil a rádio chce po mě stejně kód a přitom je to originál rádio co je v autě od novoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Nech ho chvíli zapnutý, ono si po CAN-busu "pokecá" s palubovkou. V paměti palubovky je i kód - pokud se rádio do půl hodiny nerozjede, pak servis a napíchnout na VAG. Kód zjistí (vygeneruje) podle VINka a po srovnání S/N rádia s databází výrobce kterejkoliv značkovej servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Ekkar a nevíš prosím jak to Vagem zprovoznit,abych nemusel při odpojení baterie,nebo vytáhnutí rádia zadávat kod? Symphony CD. Editováno: 8. Únor 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Nech ho chvíli zapnutý, ono si po CAN-busu "pokecá" s palubovkou. V paměti palubovky je i kód - pokud se rádio do půl hodiny nerozjede, pak servis a napíchnout na VAG. Kód zjistí (vygeneruje) podle VINka a po srovnání S/N rádia s databází výrobce kterejkoliv značkovej servis. To už jsem právě taky zkoušel bylo to skoro hodinu co jsem jel zapnutý a nic, takže budu muset navštívit servis. Napřed je tam SAFE a pak je tam 1000 a když vytáhnu klíček tak bliká červeně jedno tlačítko. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Na oba dva dotazy vám odpoví lidi z firmy BRM Kosmonosy, je to výhradní dovozce rádií Technisat do Škodofky: http://www.brm.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Nemáte tam natažené CANY to je celé. Pak se po zadání pinu v tom autě, to samé rádio vždy zprovozní bez zadání PINU po následném vytažení a odpojení od napájení. Musíte tam mít i ten trojdílný konektor - červená, žlutá, modrá. V něm je přiveden CAN. Editováno: 8. Únor 2015, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Díky budu to muset omrknout a když tam ten CAN nebude tak by byl problém ho dopojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.