Publikováno Listopad 6, 201113 r Zdravím všechny. Potřeboval bych po Vás poradit. Mám Octu 1.8 20v s aut.př. a při zařazení D,jede pouze v nouzovém režimu,ale při manuálním zařazení 1,2,3 řadí normálně,pouze při D jede na trojku. Můžete mi poradit,co tomu může být? Nikde jsem nic nenašel a do servisu se mi ještě moc nechce. Olej vyměněný ještě nemám,na diagnostice vše OK,žádná chybová hlášení. Děkuji za reakci. Jerry.
Prosinec 6, 201113 r Autor No...převodovka je dole a poslal jsem ji do opravy do servisu. Špatný měnič.
Prosinec 25, 201113 r Autor Tak převodovka je doma.Byla total k.o.,vše vyměněné,tak to jdu hodit na vůz a uvidíme.Cena za materiál 27tis(s prací by to bylo 55,údajně).
Prosinec 30, 201113 r Dík, někde si to uložím, zatím sice problémy nemám, ale pokud by se něco pos... Ty naše servisní rádobyslužby se automatů bojí a moc tomu nedávají.
Prosinec 30, 201113 r Autor Právě proto jsem to posílal bratrancovi. Mechanické části mám vyměněné,tak jsem to nahodil na auto,připojil diagnostiku a mám ještě chybu v elektroventilu,který jsem dnes zdemontoval,změřil a je ok.Tak ještě přeměřím el.pásek a uvidíme. Se u toho vyučím :-D
Prosinec 30, 201113 r Autor Dík, někde si to uložím, zatím sice problémy nemám, ale pokud by se něco pos... Ty naše servisní rádobyslužby se automatů bojí a moc tomu nedávají. Tady máš odkaz : http://www.automatickaprevodovka.cz/
Leden 1, 201213 r Autor Tak chyba se našla,ventily jsou good,ale el.pásek je v háji,takže výměna za nový(4500,-)a j ízda... :-)
Leden 4, 201213 r Autor TAk převodovka je v cajku,vyměněna vodící folie k elektroventilům,složeno a už konečně jede....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.