skoalskruf Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Dnes ráno mi neznámí zloději ukradli z auta Columbuse. Stalo se to ve Vršovicích. Rozbili sklo u spolujezdce, sundali kryt z Columbuse, rychle vypacili ramecek, odsroubovali 4 šrouby, které tam nechali, odstřihli kabel od externí antény a byl jejich. Jak snadné bohužel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 (editace) No jo, Vršovice a navigace... tam vídám auta bez okýnek často... Snad to bylo alespoň pojištěné a navigace byla v autě z výroby, aby ji pojišťovna zaplatila. Ale nedá mi to - jen pár minut po tvém příspěvku sem někdo dal inzerát na prodej Columbuse. A je z Prahy 10. Ale to je snad jen náhoda. EDIT: Tak ten inzerát je tu už déle, jen dneska aktualizovaný, to mě spletlo. Editováno: 7. Listopad 2011, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Co na to říct, useknout jim ruce. Jenže je stejně nikdo nechytí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Co jsi to měl za kryt na tom Kryštofovi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoalskruf Vloženo 8. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Mel jsem tam jenom takovej obycejnej, koupil jsem ho na www.krytnavigace.cz Ale ja myslim, ze uz to ti zlodeji znaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 (editace) hmm nojo, columbus stojí na aukru cca 8500.. takže bud obětuj znovu korunky,nebo si tam dej obyč rádio a navigaci si kup do kapsy.. kupovat novýho columbusa- a jetýho taky- sou vyhozený peníze, protože dřív nebo později ti to stejně nějaká kurva ukradne... jakýkoliv komerční zamykací systém je profláklý a zloději to moc dobře znaj, jak na to.. a když ne, tak ti dořeže sedačky, palubovku, atd.. a budeš mít ve finále větší škodu, než kdyby ti ukrad jen navigaci.. navíc si myslím, že ten slavnej kolumbus i ta druhá amundsen, nebo jak se to jmenu, sou hovadsky předražené navigace... kdyby to aspon melo nějaký bezpečnostní systém, že by se to dalo na dálku zablokovat naždy- proč ne, když to stejně čte data z družice... přišel bys do servisu škodovky, prokázal by ses, že jsis koupil columbusa s tímhle číslem, dokázal bys, že ti byl ukraden.. OK, pracovník vyšle signál, udělá to ping, shoří hradlo v zákaznickém obvodu v columbusovi a slavnej ukradenej columbus je navždy v kytkách.. tak jo...ale pokud to jen drží na 4 šroubkách a je to za 20 sekund ven z auta a ochranu to nemá žádnou, tak je to stejný jako bys nechal na ulici dvě pětitisícovky přivázané ke klice dveří šňůrkou od bot... Editováno: 8. Listopad 2011, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Bohužel Columbus je velmi žádané zboží - já když koupil octu (jetou) s navi tak tu jsem hned hodil na aukro a pořídil Audience :-( Holt parkuju venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Bohužel Columbus je velmi žádané zboží - já když koupil octu (jetou) s navi tak tu jsem hned hodil na aukro a pořídil Audience :-( Holt parkuju venku. jj, za to to prostě nestojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baloo_baloo Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Ty zloději jsou fakt ku*vy, kdyby aspoň nerozbili okno, kdo má pak ten bordel uklízet. Nicméně mě to utvrzuje v tom, že Praha a Columbus je hodně vražedná kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 jsou to šmejdi, sekat jim za to ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Měl jsi pojištěnou výbavu? Jinak ty šmejdy opravdu nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 hele, co na tom nechápeš- na aukru stojí ta sranda kolem 8 000.. když jde takový nějaký spratek kolem ,,lepší,, oktávky, tak je víceméně jistý, že tam nějaká navigace bude.. a jelikož škodofka snad z blbosti nedělá žádné zabezpečení, kromě nějakýho kódování, na který má každej garážník mašinku, tak prostě veme šutr, vymlátí okno a za minutu odchází s navigací v ruce... a má vyděláno... proto je lepší si koupit navigaci z číny za 1000, kterou strčím do kapsy a jdu, než nějakýho kolumbuse, což jsou na 99% vyhozený peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 (editace) A jak by jsi ho zabezpečil? Vyndávací displej tě nezachrání, jelikož je důležitý hlavně ten zbytek navigace a dávat tam nějaké zámky taky nemá smysl, protože by majitel hned ztratil od nich klíče a stejně by musely být malé, takže by je zloděj s trochou hrubé síly překonal. Hlavně musíš počítat s tím, že může být potřeba ta navigace taky při případném servisním úkonu odmontovat. Každopádně jsou zloději sv**ě a měly by jim za tohle sekat ruce... Editováno: 16. Listopad 2011, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Ochrana tady je a celkem jednoduchá... viděli jse někdy ukradené MMI z Audiny.... já teda ne. Displej jinde... , ovladač jinde.... navi jinde... CD měnič jinde TV tuner jinde.. to se fakt za minutu nedá stihnout..... a pro sichr ochrana komponentů, na kterou už každej garážista doma nemá SW. Ale proč by to ve škodovce delali , že . Oni by jim to totiž nejdřív museli schválit z Wolfsburgu... Takže se budou krást vesele dál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrustic Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Tak jste me, soudruzi, moc nepotesili Nedavno jsem si koupil ojetou Octavii s Columbusem (coz nebylo v planu, ale funguje skvele) a ted se budu bat nekde zaparkovat. Pojistku sice mam, ale uz to vidim jak v pripade skody vytahne pojistovna nejaky "odstavecek na treti strane smlouvy" :-/ Lidi ukradnou i kytky na hritove nebo papir na verejnem WC, ...... bohuzel ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel0805 Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Chlapci tak zkušenost s odcizenou navigací mám. A za poslední tři měsíce dvakrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 hmm super.. a co, kupuješ další navigaci?? na aukru je amundsen za 5700.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel0805 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 JirkaBrno: vždy jsem to odvezl do Škodovky a ta si to vyřešila s pojišťovnou. Vždy jsem platil spoluůčast a týden bez auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel0805 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 JirkaBrno: vždy jsem to odvezl do Škodovky a ta si to vyřešila s pojišťovnou. Vždy jsem platil spoluůčast a týden bez auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 jj, když to má kdo platit, proč neeee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 no s tim proplácením pojišťoven to neni zrovna nějak valný ... kolega z práce 3x amundsen venku a po 3 to pojišťovna nechtěla uhradit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 aspon neco... skoda ze se to nepodari casteji... http://ostrava.idnes.cz/gang-zlodeju-navigaci-ostrava-dkj-/ostrava-zpravy.aspx?c=A120607_080109_ostrava-zpravy_zep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.