Publikováno Listopad 7, 201113 r Zdravím,potřeboval bych poradit.Zdá semy že při jízdě nad 90km/h,takovej hluk jako kdyby bylo po odevřený okno.Ale všechny jsou zavřené,i dveře.Nevýte co by to mohlo dělat?Je to sedan. Upraveno Listopad 7, 201113 r od Radek TDI 0I
Listopad 7, 201113 r Sedan není. Sedan je třeba Superb. OI je liftback = otevírá se celá záď. Ale to jen k názvosloví. Licují Ti všechny dveře? Někdy stačí málo a dělá to bordel.
Listopad 7, 201113 r Autor Přední řidičovy jsou jako víc dovnitř se zavíraj.Je rozdil mezi zadníma a předníma asi tak 5mm. Upraveno Listopad 7, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Listopad 7, 201113 r Otázka zní jestli jsou ty řidičové moc utopené nebo zadní odstávají. Pošteluj to nebo dej poštelovat a uvidíš.
Listopad 7, 201113 r Autor Jsou moc utopené ty řidičovo dveře. Upraveno Listopad 7, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Listopad 7, 201113 r Tak snad se dají seřídit. Jestli je tam rozdíl 5 mm jak píšeš, tak to mi už přijde strašně moc. To bude ten zvuk, bych řekl.
Listopad 7, 201113 r a nebo to může být čelním sklem - resp. netěsností... před výměnou čelního skla jsem měl stejný problém, po výměně jsem si připadal jako ve vakuu
Listopad 8, 201113 r Nestraš ho hned oknem . Jestli má 5 mm utopené přední dveře, tak to už fouká jakoby pod zadní. Vhání to zdvuch mezi dveže a kastlí.
Listopad 8, 201113 r Autor To bych taky řek že to muže dělat.Jo přední okno se bude měnit protože je prasklý nastraně spolujezce od zohra tak 40cm. Upraveno Listopad 8, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.