Přejít na obsah

laděný výfuk na eReSo


Doporučené příspěvky

Ahojte, přemýšlím že svému 130ti členému stádu pod kpotou přidam laděnější zvuk. mužete doporučit nějaký laděný vyfuk z kterým mate zkušenosti, mě se líbí tenhle http://tuning-individual.cz/eshop/-p-24995.html . taky by mě zajímaly rozměry koncernového vyfuku který ted mam na autě. např zadního přívodu atd. auto fabia rs 1.9 tdi (12/2003)

díky za rady a názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

jediný kdo ti bude dělat problém když nebudeš mít tlumič na konce tak bude technicka a případně "sousedí" :) jinak nad lazeným výfukem taky uvažují , cena dobrého výfuku cca 25 tisís myšleno kvalita i prace montáž má to cenu pokud do budoucna hodláš přidat koně pod kapotu jinak , jinak stím přídaš +- 2 až 4 Kw ale je to kus od kusu jediné co tím zlepšíš je odvod spalin ven a snížíš připadně teplotu , namá cenu mněnit koncový díl nebo jen nákou čast vyfukového potrubí !!! jednině celé od svodu až po konec auta :) dát větší prumněr trubek originál je myslím 50" a tím padem pokud dáš třeba prumněr 60" 70" atd budeš na to muset sehant i KAT z takovým prumněrem , takže prostě dopasovat z jiný auta co má větší prumněr , sand to bude vše

hlavně to nedělaj homodomo ! stojí to za prd akortá to bude dělat kravál a případně si přidělaš problémy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nějak brutaně přidávat výkon nechstám, mě těch 130 koniků stačí :-) jde mi jen čistě o ten dunivější zvuk, ještě mě napadlo vykuchat ten koncový tlumič výfuku a znovu ho zavařit, kdyby se to uděllo nějde nahoře, tak by si toho na stk ani nikdo nevšimnul. myslíte že by to šlo, popř jak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...