Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, na kolik zhruba vyjde lakovani predniho a i zadniho narazniku vc. demontaze, a montaze. Narazniky mam na aute, jsou v laku a jsou odrene. Musi se odstranit srata barva a nevim co jeste... Diky za odpovedi. Potrebuju mit nejakou orientaci. Vlasta Usti nad Labem

Vloženo

Většinou to funguje bohužel takto: Čím více zaplatíš, finální práce bude kvalitnější. Optimální cena za díl (tzn. třeba přední nárazník) je okolo 2000Kč. Prostě přijedeš s odřeným nárazníkem, odjíždíš s nově nalakovaným.

Pokud jsi přepečlivec měl bys nechat udělat ještě zástřiky - to aby tak nerazil rozdíl mezi nově nalakovaným dílem a starším. To je cca 1500Kč navrch za díl.

Vloženo

A nebo je tady moznost, ze ti to prestrika primo na aute a nemusi nic sundavat. Kdyz to poradne olepi, tak to ani nepoznas ze narazniky nesundaval, a usetri se prace. Jestli je mas jen trosku odrene, tak je to celkem i zbytecne je sundavat. Uz jsem videl nekolik takovych strikanych narazniku,a vypadaly jako nove.

Vloženo

Diky kluci. No na mam ten lak spis popraskanej. Oprel jsem se bohuzel o auto predemnou a ten naraznik se zavackl. Nikde ale praskly neni, ani se nic nezkroutilo. Jenom na masce mi praskl ten ramecek. Ten mimochodem taky shanim :-) A co to je ten zastrik? Tzn. ze bez neho namichaji nejakou "katalogovou" barvu, ktera uz nemusi mit s tou mou nic spolecneho? Me kdysi strikali blatnik na Felicii a normalne podle vzorkovniku a bylo to k nepoznani.

Vloženo

měnil jsem narazník zadní koupil na aukru a měl panickou hruzu že to bude jinej odstín ale hoši !! řeknu že jsem to namontoval a že jsem puntička tak musím toho pána pochválit jak to stříknul že to nebylo ani poznat že je to nově hold kdo umí ten umí jo "" a stálo to 2500 i s nárazníkem jednalo se o základní šedou metlu

• o 6 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...