Zdenek Jelinek Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Dobry den,koupil jsem si 1.9sdi a razem se me zacal loudit zvuk cvachtani u motoru. Znamej rikal ze je to kladka u rozvodu. Vi nekdo o tom vic?Co s tim? Da se s tim kratkodobe jezdit. Rozvody delany cca 10000 nazpet. Mam najeti 115000km .Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Tak asi vyměnit, když se něco pokazilo. Výměna po ujeti kilometru je jen doporučená, pokud je vše OK. Ale nikdo ti nic nedá, když se ti motor potka. Editováno: 21. Listopad 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 A jak víš kolik má to auto najeto? Jsi první majitel? U mě je jakýkoli stav na tachometru, otázka pěti minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Další věc je nekupovat levné kladky, ať je nemusíš po 15 000 Km měnit. Editováno: 21. Listopad 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Jelinek Vloženo 21. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Diky za odpovedi. Ridim pocet km dle servisni knihy. A servis me rekl ze tam dava kvalitni veci ..neco jako happy smajl...bo co. To jsem toho chlapka trochu nepobral. No sam jsem zvedav co to nakonec bude,snad bude stacit jen kladku dotahnout ,nechce se me moc penez vrazet zrovna ted,akontace nebyla kamaradska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Dotahnout??????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Byl to prvni majitel, před tebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Kdyby si potřeboval novou servisku, tak znám borce kteři ti udělají jakou chceš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Bych to možná typnul na napínak řemenu altiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Jelinek Vloženo 21. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 jj,prvni majitel. Serviska potvrzena servisem. Dotahnout,co ja vim..kdybych byl automechanik tak se tady neptam a vim sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) VAG BoBo: načo dávaš tie odpovede jednotlivo,približne každá po cca 1.min??? ..veď to daj do jednej,použi radšej Editovať Editováno: 22. Listopad 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUME Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 Zdravim vospolok, Dlho tu sice nikto neprispieval, ale hadam sa dopatram k odpovedi, mam podobny problem ako zakladatel tohto vlakna. Ked je motor studeny pocut na lavej strane nejake cvachtanie alebo suchanie, neviem to presne popisat posudte sami: moze to byt rozvodmi (kladky) alebo vodnou pumpou? motor je 1.9 SDI (ASY) r.v. 2005, cca 79000km auto sa neprehrieva ide normalne, mam ho polroka a posledny tyzden som si vsimol tento zvuk, po zahriati to vecsinou prestane, alebo to pocut len velmi slabo. @Zdenek: ako si to vyriesil ty, pomohla vymena rozvodov/kladiek, bol to rovnaky zvuk ako ten moj? Vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2012 v prvom rade by som zhodil klinový remeň a vyskúšal to...tak ak to prestane,bude problém v segmentoch čo poháňa klinový remeň...ak nie v rozvodoch,ale najprv urob tú prvú vec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUME Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Takze mal som vcera trochu volno, tak som pre istotu skocil k znamemu do servisu aby mi spravil diagnostiku, nic relevantne nevyhodila... Problem cvachtania ciastocne vyriesil streknutim WD-cka do rozvodov (odcvakol prostredne dve "packy" co drzia ten plastovy kryt, trocha ho odtiahol a raz strekol), zvuk okamzite prestal, takze je to rozvodmi. Po "fixnuti" som spravil este cca +/-100km a nevratilo sa to, avsak dnes rano za studena (-4) sa to objavilo zase. Servisak sa vyjadril ze je to preschnuty remen... takze hoci km na to este niesu, ale rovody pojdu von... @libero1071: dik za radu, strekol najprv na ten vonkajsi remen...avsak bez efektu... takze boli na rade rozvody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 a neškrtá ti pouze řemenice nebo řemen o plastový kryt? někdy se taky stane, že řemen je tužší, ale to by zřejmě šuchalo v kuse, ne takhle přerušovaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 KUME podľa mňa to bude robiť napínacia kladka..daj vedieť,keď to vymeníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pauli23 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Podobný zvuk společně se šustěním mi to dělalo taky, podle bývalého majitele byly rozvody dělaný asi před 40k, moc se mi tomu nechtělo věřit, tak sem je nechal vyměnit a teď je všechno v pohodě, divný zvuky zmizely. (s šustěním sem najel asi 10k, pak už sem se fakt bál ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 ta napinaci kladka je podle meho prokleta... ja jednu ted menil protoze piskala koupil sem original dil od Skody a za 2 tisice kilometru mi to zacina piskat znova... Btw. koukni jestli to nedela jen volnobezka alternatoru, lepe receno nech si repasovat altik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUME Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Zdravim, Takze konecne sa mi podarilo vymenit komplet rozvody... cvachtanie prestalo... opet to vrci normalne :-P Stare kladky vyzeraju byt ok (o napinacej sa servisak vyjadril ze moze behat dalej...), len remen je dost tuhy (stvrdnuty...), zrejme to robila vodna pumpa, ta jedina vydava zvuk pri zatoceni (trochu podobny tomu cvachtaniu). @Pauli23: tiez som s tym behal do posledneho vikendu ako na ihlach... :-P :-), servisna mi vychadazala na januar tak sa to uz robilo vsetko naraz... Dakujem vsetkym za rady, KUME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 takže si dal nový remeň a kladky si nechal staré??...dobre som to pochopil???..ak áno,tak ja by som to tak nerobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KUME Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Nie neboj, vsetko som vymenil, 3xkladky, remen, vodna pumpa, vsetko je nove (rozvody original skoda, pumpa hepa nemecka sa mi zda...origo nemali) Stare kladky vyzeraju byt ok, ale aj tak isli von, na tom sa neoplati setrit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 ..správne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.