Přejít na obsah

Pauli23

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Pauli23

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Moje SDI má 277k, kupováno s 262K. Provoz 2002. Motor pohoda, ale ostatní věci odcházej zřejmě vlivem předchozího nedostatečnýho servisu...
  2. Pauli23

    Startér SDI

    TDI startér použít nejde, koupil sem starší z SDI
  3. Podobný zvuk společně se šustěním mi to dělalo taky, podle bývalého majitele byly rozvody dělaný asi před 40k, moc se mi tomu nechtělo věřit, tak sem je nechal vyměnit a teď je všechno v pohodě, divný zvuky zmizely. (s šustěním sem najel asi 10k, pak už sem se fakt bál )
  4. Pauli23

    Startér SDI

    Ahoj, dnes jsem z ničeho nic nenastartoval, protože mi odešel startér. Chtěl bych se zeptat zda na SDI motor ASY můžu použít startér třeba z TDI? Případně pokud to jde, tak jaký. Dali mi tam narychlo nějakej z benzínu a nevíme jestli se dá použít startér z TDI. Vyplatí se připlatit za značkovej startér?
  5. Chci se zeptat na rychlost otáčení servomotorků, použil jsem následující postup a pokud zapojím motorek a koukám jak se otáčí při regulaci teploty např. ze studené dám max. teplou, tak se chvíli otáčí a pak chvíli ne a pak zase ano, cca ve sříde 1:2 (točí:netočí). Funguje to takto správně nebo se má vždy dostat na požadované otevření klapek na jeden zátah?
×
×
  • Vytvořit nový...