Fialax Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Poprosil bych o radu znami ma octaviu 1.6 stavalo se mu ze mu zniceho nic auto chciplo ale po nekolikanasobnem startovani vzdy nabehlo. Nyni mu vsak octavia stoji v garazi a nema ani tendenci naskocit. kontroloval jsem cerpadlo v nadrzi to bezi. POte jsem sel po zapalovani. Bohuzel baterie nevydrzela napor predeslych pokusu a nestihl jsem vyzkouset za tech par otacek ci svicka dava jiskru, ale zdalo se ze ne je nejaka cesta jak promerit elektronicke zapalovani? Nerad bych vymenoval soucastku ktera funguje. Nebo nejaka jina rada co by to mohlo zpusobovat problem. Myslil sem si i na imobilizer to by odpovidalo ale kontrolka hasne jedine co se na budikach zobrazuje nezvykleho je servisni interval oleje myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Imobilizér by neodpovídal, bo ikdyž ten je vadný, "nepřečte" klíč a pod, tak vždycky motor na chvilku (1-2 s) jde pro spálení benzínu aby se nedostal nespálený do katalyzátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fialax Vloženo 24. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 No takze nikdo nema poneti jak odzkouset zapalovani??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Mrtvej snímač otáček na klice jedna možnost a potvoru to někdy nechce napsat do závad,nebo zapalovací trafo KO,jedině dát jiné na,vysokonapěťové části těžko něco naměříš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.