Danc66 Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Zdaravím, zhruba před týdnem jsem si koupil ojetou octávii kombi, mám takový problém s osvětlením kufru nefunguje ani po výměně žárovek a pojistky. A ještě mám jeden dotaz, mám vystřelovací klíč (pouze jeden) a chtěl bych si nechat dodělat druhý ale nemám ten štítek podle kterého se ty klíče kódují jde to nechat udělat i bez toho třeba podle vin kodu? Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 s osvětlením nevím, třeba někde ulomený drát. Klíč ANO. Zajdeš do Škodovky a za cca 3 tKč máš druhý nový vystřelovák. Nepotřebuješ nic. Všechno si zjistí sami. Dokonce mi objednávali i vybroušení přímo podle VIN, pak jsem si uvědomil, že klidně původní majitel mohl měnit zámky. Uff, neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 spinac na osvetleni je u zamku ve viku kufru, spina zem zmer u zarovky jestli tam je +12v, to by tam melo byt porat pokud se na druhem vodici nebude spinat zem, tak bud vadny mikrospinac u zamku, nebo zlomene draty v pruchodce do dveri zkontroluj kostrici bod na levo v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Me taky odesel ten spinac po castem bouchani kufrem zenskym pohlavim. Udelal sem si primo na 5. dverich po leve strane ( pri pohledu na otevreny kufr ) maly prepinac takze si to zapinam a vypinam hezky rucne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danc66 Vloženo 30. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Dík za rady zítra se na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.