Publikováno Listopad 28, 201113 r Zdaravím, zhruba před týdnem jsem si koupil ojetou octávii kombi, mám takový problém s osvětlením kufru nefunguje ani po výměně žárovek a pojistky. A ještě mám jeden dotaz, mám vystřelovací klíč (pouze jeden) a chtěl bych si nechat dodělat druhý ale nemám ten štítek podle kterého se ty klíče kódují jde to nechat udělat i bez toho třeba podle vin kodu? Děkuji za odpovědi.
Listopad 28, 201113 r s osvětlením nevím, třeba někde ulomený drát. Klíč ANO. Zajdeš do Škodovky a za cca 3 tKč máš druhý nový vystřelovák. Nepotřebuješ nic. Všechno si zjistí sami. Dokonce mi objednávali i vybroušení přímo podle VIN, pak jsem si uvědomil, že klidně původní majitel mohl měnit zámky. Uff, neměnil.
Listopad 29, 201113 r spinac na osvetleni je u zamku ve viku kufru, spina zem zmer u zarovky jestli tam je +12v, to by tam melo byt porat pokud se na druhem vodici nebude spinat zem, tak bud vadny mikrospinac u zamku, nebo zlomene draty v pruchodce do dveri zkontroluj kostrici bod na levo v kufru
Listopad 29, 201113 r Me taky odesel ten spinac po castem bouchani kufrem zenskym pohlavim. Udelal sem si primo na 5. dverich po leve strane ( pri pohledu na otevreny kufr ) maly prepinac takze si to zapinam a vypinam hezky rucne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.