Tbob1 Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Dobrý den. Mám nasledujíci problém s Octavii II. Při otočení zapalovaní a podržení listovacího tlačítka na prave páčce (cca 1s) mi display nepřejde do hlavni nabídky s jazykem a rozšířenými funkcemi. Neměl tu někdo podobný problém? Jak mám tento problém řešit? Měl jsem auto u elektrikáře, ale bohužel si nevěděl rady. Zkusil vyměnit podvolantovou jednotku, ale bez jakehokoliv uspěchu. Začínám být bezradny :-/. Vuz má funkce automat. stěraču, funkci corner, coming home,samo zamknutí atd.... bohužel, nemohu se dostat do nastavení. Za jakoukoliv radu budu velice vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Maxidot byl do auta dodatecne montovan? Jake je cislo budiku maxidotu? 1Z0 920 842 x....To x mne zajima.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Ahoj, tento problém většinou dělá nějaká novější řídíví jednotka která je dodatečně namontována. Třeba u SUPA2 to dělalo s novější verzí HF sady. Maxidot vytuhnul. Po výměně za jednotku ze stejného modelového roku vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.