Jirka Bu Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Ahoj, mam problem s baterkou, ktera se neustale vybiji. Dneska jsem vzal merak, a zjistil nasledujici: a) Po cca pulhodine tam porad tece 0.24 A, coz mi prijde strasne moc. Tzn. ze cca do tydne je baterka prazdna. Zkousel jsem odpojovat ty tlusty kabely, co jsou u baterky a u kabelu cislo 4 jsem zjistil, ze to vsechno tece pres nej... Nevite, co vsechno je pres tento kabel zapojeny? Predem diky za odpoved. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Interíér, svorka "30", čili tak nějak stálé napájení všeho co je v autě. Vypadá to na to, že se Ti neuspí komfortka, která se uspává po cca 10 minutách po vypnutí zapalování. Zkus jednoduchý test. Po cca deseti minutách, raději víc, aniž bys zapínal zapalování, zkus otevřít okna. Pokud půjdou, je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Bu Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Diky za odpoved. Zkusil jsem to, ale bohuzel bez uspechu.. Jakmile vytahnu klic ze zapalovani, tak se vsechy pristroje okamzite vypnou - tj. nejdou stahnout ani okna. Nemate nekdo jeste jiny tip, co by odchazelo na OI (rv 97) a papalo proud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Bu Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Jeste dodam, ze radio to stopro neni, to uz je vytrzeny - cely.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masek54 Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 a zkoušel jsi to bez otevření dveří? Když otevřeš dveře tak pak to už nejde. Koukni na nějaký spotřebiče nesvítí třeba v kufru světlo atd. . Někdy to dělá i alarm . jediná možnost je postupně vytahovat pojistky a měřit a měřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sanar09 Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 mám ten samý problém....a jdu zkusit tu komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millosh Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 ja si pamatuju, ze mi baterku vybijely dve veci: radio bez "tatranky" (s displejem nezralo nic, bez nej asi 200mA) a alarm s centralem (Jablotron, cca 100mA), tak jsem displej nesundaval a odpojil jsem alarm a pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.