esomarena Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Zdravím škodováky, mám takový problém s EGR resp. s kontrolkou co svití, když je ventil zaslepenej. Dočetl jsem se, že jde pres VAG omezit funkce EGR a tím by mohla přestat svítit kontrolka. Sehnal jsem si VAG, naloguju ho, vejdu do kanalu 3 a chci nastavit novou hodnotu 33768 z původní 32768. u mě jde max. hodnota nastavit pouze cca 33500, dal už to proste nejde..nevite kde je zakopanej pes? Auto Fabia 1.4tdi 55kw r.v 03 a VAG memoscan VAG5053. Předem děkuju za každou poznámku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Nastavení jiné hodnoty asi bude dáno ŘJ. Ale ikdyž to omezíš, tak kontrolka asi nezhasne, protože ŘJ furt ví, že váha vzduchu dává víc, než měla. Pak se musí udělat úprava přímo v softwaru ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esomarena Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 no jediná možnost jak to zjistit je to vyzkoušet...:-) každopádně co se může stat, když nastavím špatnou hodnotu. Nebo jinak, co přesně delám, když zvyšuju tu hodnotu v kanálu 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerox Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Když jí zvedáš, tak tím omezuješ otevření EGR. Vag ti píše na kolik procent je otevřenej a to můžeš sledovat během změn hodnot, teda pokud to tvá verze umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esomarena Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 tak to me se ukazuje jenom hodnota jak ji zvysuju...a kanal 3 je u VW Group vzdycky EGR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esomarena Vloženo 13. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 tak pro ty co to zajíma, nastavil jsem hodnotu na max. vymazal pamet zavad a po 100 kiloetrech zatim zadna kontrolka nesviti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan.Rabek Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 Ahojte, myslim ze otazka v tejto teme bude spravna . Vie niekto poradit ako nastavit RJ cez VAG, aby nekontrolovala zaslepeny EGR? Mam Fabiu I, r.v. 2005 1.2 HTP 12V 47 KW, BME motor . Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.