Publikováno Červenec 31, 200619 r Vím, že dostanu od některých doporučení k prohledání celého fóra. Řešilo se to zde milionkrát, atd..., atd... Přesto, našel by se zde někdo, kdo by stručně v několika bodech mohl odpovědět na otázku: Má Fabie 1.9 TDI 74kW něco z golfa? (cokoliv: části motoru, podvozku, apod...) Díky
Červenec 31, 200619 r Autor To to tady nikdo neví??? Čím teda jezdíte? Doufám, že fábií! A znáte ji trochu? Co tedy na motoru je shodné s golfem?
Červenec 31, 200619 r To to tady nikdo neví??? Čím teda jezdíte? Doufám, že fábií! A znáte ji trochu? Co tedy na motoru je shodné s golfem? a proč to furt chceš vědět?? jinak já o fábce vubec nic nevim
Červenec 31, 200619 r det - no niektoré motory sú zhodné komplet. A určite budú identické aj niektoré diely ako konektory, svorkovnice, airbagy a tak. Samo ABS, brzdy, snímače, ...
Červenec 31, 200619 r ABS né,brzdy né,airbagy ano,konektory částečně.Motor z Golfa-ATD ,1,9 TDi-PD 74 Kw bude s Fábii částečně shodný
Červenec 31, 200619 r prostě fabie je shodná s polem, podvozkově a motorově, a i možná nějakejma dalšíma jinejma cajkama
Srpen 1, 200619 r prostě fabie je shodná s polem, podvozkově a motorově, a i možná nějakejma dalšíma jinejma cajkama Mam za to ze do Pola se nikdy 74kw TDI PD nedavalo....
Srpen 1, 200619 r A me teda zajima jestli ma oktavka stejnou zarovku jako audi A8 v pravym prednim blinkru
Srpen 1, 200619 r prostě fabie je shodná s polem, podvozkově a motorově, a i možná nějakejma dalšíma jinejma cajkama Mam za to ze do Pola se nikdy 74kw TDI PD nedavalo.... davalo http://www.car-mall.net/Haendler/L08131/?vw
Srpen 1, 200619 r Tá žiarovka by mala byť zhodná. Musím pozrieť do návodu. Ale zdá sa mi, že sú v prednej smerovke žiarovky dve. A prečo by brzdy nemohli byť zhodné s Golfom? Napríklad ja som mal na Fabii kotúče, ktoré sa používali ako na Octavii, tak aj na iných koncernových autách. Brzdiče boli zhodné tiež. Ešte by s Golfom mali byť zhodné stropné madlá (akurát Golf v nich má naviac ten valček na plynulý dobeh). Vonkajšie kľučky by mali byť zhodné s GIV. A určite sa ešte nájde veľa dielov. ABS (ak sa bavíme o GolfeIV) by mohlo byť zhodné, nie? A Juniory majú aj typický koncernový volant, akurát je na ňom iný znak. A myslím, že aj kryty motorov sú u niektorých verzií zhodné. Teda zase okrem znaku. A taktiež mám za to, že by mohli byť zhodné aj niektoré prevodovky. 74 kW sa samozrejme do Pola dávalo, akurát v našich končinách sa do istej doby nepredávalo.
Srpen 1, 200619 r Ano, co jsem zkoumal boru tak kotouce a brzdice stejny, volant triramenej taky spinac svetel, packy blinkru...
Srpen 2, 200619 r prostě fabie je shodná s polem, podvozkově a motorově, a i možná nějakejma dalšíma jinejma cajkama Mam za to ze do Pola se nikdy 74kw TDI PD nedavalo.... davalo http://www.car-mall.net/Haendler/L08131/?vw To je ale uplne to novy....to sem jeste pod rukama nemel....
Srpen 2, 200619 r A to konkrétně jaké? Nemci tomu hovoria "Gleichteilkonzept" - pouzivanie rovnakych dielov ...ja pre niekolko nemeckych firiem pracujem, a dobre viem, ako sa setri Clovek si mysli, ze ked zaplati dvakrat viac za najvyssi model vyrobku, tak ma aj dvakrat lepsi a kvalitnejsi ...HA...kto do toho vidi, tak vie, ze su tam tie iste creva len iny obal ...to je proste marketing. A co sa toho Golfu tyka, kamarat ma 1.9 TDI 74kW ako ja vo Fabii...motor: je ten isty, vratane vsetkych nadrziek a podobnych plastovych kraviniek...jasne ze ma trochu inu optiku...interier: od paciek pod volantom, cez airbagy, budiky prstrojovky... atd kopec rovnakych dielov az po zamky dveri, kluce, kaziace sa zadne motorceky stieraca az po tie otrasne male vonkajsie zrkadielka a kopec inych, o ktorych neviem, lebo som iba fabista zaciatocnik... je to vsetko v podstate jeden velky KONZERNWAGEN ved preco by na tolkych dieloch bolo vyrazene VAG-Volkswagen Audi Group ? ved to pchaju vsade az po Touareg!
Srpen 2, 200619 r To to tady nikdo neví??? Čím teda jezdíte? Doufám, že fábií! A znáte ji trochu? Co tedy na motoru je shodné s golfem? Kua ja ta nechapem ako mozes porovnavat golf s fabiou ! ved fabia je o 10000000000000000000000000000000000Krat lepsia nez Golf a nezabudny si na skodovackom fore tak tu nemiesaj znacku VW dakujem !
Srpen 2, 200619 r Autor Díky všem za odpovědi, zas jsem v poznání Fabie o kus dále. Otázku Fabia vs. koncern mi totiž nikdo nebyl schopen fundovaně zodpovědět. Zkusil jsem tedy toto fórum a nemýlil jsem se - spousta odpovědí, ze kterých se už nějaký obrázek dá utvořit. Jěště jednou díky. for V/// RS: A ty nezabudni, že Škoda je česká značka!!!
Srpen 2, 200619 r ved fabia je o 10000000000000000000000000000000000Krat lepsia nez Golf a Si toho v golfu moc nenajezdil
Srpen 3, 200619 r No oproti Golfi IV je teda Fabia lepšia. S Golfom som spravil asi 60.000 km s Fabiou 76.000 km. To snáď stačí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.