Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vím, že dostanu od některých doporučení k prohledání celého fóra. :)

Řešilo se to zde milionkrát, atd..., atd...

Přesto, našel by se zde někdo, kdo by stručně v několika bodech mohl odpovědět na otázku: Má Fabie 1.9 TDI 74kW něco z golfa? (cokoliv: části motoru, podvozku, apod...)

Díky

karos.,podvozek,el.instal né ale možná něco z motoru

:)

...golfisti kupuju lacnejsie nahradne diely z Fabie :)

• Autor

A to konkrétně jaké? ;)

A to konkrétně jaké? ;)

:doh

• Autor

To to tady nikdo neví??? :)

Čím teda jezdíte? Doufám, že fábií! A znáte ji trochu? Co tedy na motoru je shodné s golfem?

Čím teda jezdíte? Doufám, že fábií! A znáte ji trochu? Co tedy na motoru je shodné s golfem?

a proč to furt chceš vědět?? :huh:

jinak já o fábce vubec nic nevim lol

det - no niektoré motory sú zhodné komplet. A určite budú identické aj niektoré diely ako konektory, svorkovnice, airbagy a tak. Samo ABS, brzdy, snímače, ...

ABS né,brzdy né,airbagy ano,konektory částečně.Motor z Golfa-ATD ,1,9 TDi-PD 74 Kw bude s Fábii částečně shodný

prostě fabie je shodná s polem, podvozkově a motorově, a i možná nějakejma dalšíma jinejma cajkama ;)

prostě fabie je shodná s polem, podvozkově a motorově, a i možná nějakejma dalšíma jinejma cajkama ;)

Mam za to ze do Pola se nikdy 74kw TDI PD nedavalo....

To jsou mi starosti... :smich::smich:

• Autor

Chci jen o tom autě vědět co nejvíc, no.

A me teda zajima jestli ma oktavka stejnou zarovku jako audi A8 v pravym prednim blinkru :doh

davalo http://www.car-mall.net/Haendler/L08131/?vw

Tá žiarovka by mala byť zhodná. Musím pozrieť do návodu. Ale zdá sa mi, že sú v prednej smerovke žiarovky dve.

A prečo by brzdy nemohli byť zhodné s Golfom? Napríklad ja som mal na Fabii kotúče, ktoré sa používali ako na Octavii, tak aj na iných koncernových autách. Brzdiče boli zhodné tiež.

Ešte by s Golfom mali byť zhodné stropné madlá (akurát Golf v nich má naviac ten valček na plynulý dobeh). Vonkajšie kľučky by mali byť zhodné s GIV. A určite sa ešte nájde veľa dielov.

ABS (ak sa bavíme o GolfeIV) by mohlo byť zhodné, nie?

A Juniory majú aj typický koncernový volant, akurát je na ňom iný znak. A myslím, že aj kryty motorov sú u niektorých verzií zhodné. Teda zase okrem znaku.

A taktiež mám za to, že by mohli byť zhodné aj niektoré prevodovky.

74 kW sa samozrejme do Pola dávalo, akurát v našich končinách sa do istej doby nepredávalo.

Ano, co jsem zkoumal boru tak kotouce a brzdice stejny, volant triramenej taky spinac svetel, packy blinkru...

davalo http://www.car-mall.net/Haendler/L08131/?vw

To je ale uplne to novy....to sem jeste pod rukama nemel....

A to konkrétně jaké?  ;)

Nemci tomu hovoria "Gleichteilkonzept" - pouzivanie rovnakych dielov ...ja pre niekolko nemeckych firiem pracujem, a dobre viem, ako sa setri :) Clovek si mysli, ze ked zaplati dvakrat viac za najvyssi model vyrobku, tak ma aj dvakrat lepsi a kvalitnejsi ...HA...kto do toho vidi, tak vie, ze su tam tie iste creva len iny obal :( ...to je proste marketing.

A co sa toho Golfu tyka, kamarat ma 1.9 TDI 74kW ako ja vo Fabii...motor: je ten isty, vratane vsetkych nadrziek a podobnych plastovych kraviniek...jasne ze ma trochu inu optiku...interier: od paciek pod volantom, cez airbagy, budiky prstrojovky... atd kopec rovnakych dielov az po zamky dveri, kluce, kaziace sa zadne motorceky stieraca az po tie otrasne male vonkajsie zrkadielka a kopec inych, o ktorych neviem, lebo som iba fabista zaciatocnik... je to vsetko v podstate jeden velky KONZERNWAGEN :) ved preco by na tolkych dieloch bolo vyrazene VAG-Volkswagen Audi Group ? ved to pchaju vsade az po Touareg!

Kua ja ta nechapem ako mozes porovnavat golf s fabiou ! ved fabia je o 10000000000000000000000000000000000Krat lepsia nez Golf a nezabudny si na skodovackom fore tak tu nemiesaj znacku VW dakujem ! :angry:

• Autor

Díky všem za odpovědi, zas jsem v poznání Fabie o kus dále.

Otázku Fabia vs. koncern mi totiž nikdo nebyl schopen fundovaně zodpovědět. Zkusil jsem tedy toto fórum a nemýlil jsem se - spousta odpovědí, ze kterých se už nějaký obrázek dá utvořit.

Jěště jednou díky. ;)

for V/// RS: A ty nezabudni, že Škoda je česká značka!!! B)

ved fabia je o 10000000000000000000000000000000000Krat lepsia nez Golf a

Si toho v golfu moc nenajezdil ;)

No nevim nevim jestli fabka je lepsi nez golf....to je dost smele tvrzeni... :o

No oproti Golfi IV je teda Fabia lepšia. S Golfom som spravil asi 60.000 km s Fabiou 76.000 km. To snáď stačí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.