lakyporucik Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Hoši potřebuju radu mam fabku 1.9TDI chip něco kolem 100kw, ale chtěl bych z toho vymáčkout další, přemyšlel jsem o silnějším turbu, a víc mě nenapadá tak bych chtěl od vás rady jaky turbo a co by jste ještě tak dodělali dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Pokud z toho chceš víc tak záleží kolik. Není to jen o turbu. Pak by následovalo sání, vstřiky, spojka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 kolik chceš cca koní a kolik máš na to peněz..to jsou dvě záklaní otázky nejrozumnější je vzhledem k ceně chip, tam je krásný zvýšení výkonu za pár kaček, pak už to jde do peněz docela solidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakyporucik Vloženo 12. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 tak do 20tis psal jsem ze chip uz mam a nevim co tam dat jeste nejde me o moc koni jen trochu prave tak mi dejte prosim nejakou radu dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanf Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 ked das druhe turbo tak musis znova na chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 (editace) lakyporucik: za 20tkč je to tak na Garrett 1749VA + redukce na výstup turba ( turbo z motoru 1.9TDI 96kw ASZ GIV, Octavia I, Leon) + c-čidlo + kvalitní chip (udělat alespoň odvětrání IC přez lamelky do podběhu a pomalu šetřit na FMIC).....kdyby jsi chtěl s výkonem dál, bude to už chtít pořešit určitě IC, vstřiky, turbo a spojku a to už je jiná cenová relace jak napsal hanf, u PD co změna to úprava softu, proto se první dobře rozmyslet kolik koníků chceš.... PS: klidně jsi mohl s tématem pokračovat zde: Editováno: 12. Prosinec 2011, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.