Stringo Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 (editace) Teď nějak nechápu co jsi myslel tím, že máš pro dení svícení LEDKY a PČR chtěli vidět jestli nesvítíš mlhovkama... Mě stavěli jednou a říkali že svítím mlhovkama a já jim řekl že to není pravda, protože mlhovky jsou (dle vyhlášky) přídavná světla která svítí společně s potkávacími nebo dálkovými světly a smí se použít pouze za snížené viditelnosti mimo obec... Mě svítí sice světla na místě kde jsou mlhovky, ale nesvítí k potkávacím nebo dálkovým světlům, tudíž to nejsou dodatečná světla-mlhovky...navíc svítí na 60% výkonu... koukali na mě jak trubci na včelu a pak řekli ať jedu... no a podruhé jeli proti mě, otočili se a zastavili mě a když sem zastavil (vypl světla a zatahl ručku ) tak že chtějí vidět světla,samozřejmě se mi po nastartování rozsvítily parkovačky a pak potkávačky a řekl sem že špatně koukali, že si to spletli a byl klid... ale to bylo když jsem to měl zezačátku, kdyžto nikdo neměl... teď už normálně jedu kolem a nevšímají si mě už pěkně dlouho, už to taky na silnici jevidět mnohem víc... Editováno: 9. Květen 2012, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 také s tím nemám problém.. Jezdím všude možně po republice, měsíčně kolem 8 tis. km, tuto fci mám naprogramovanou ca. 3-4 měsíce a ačkoli jsem potkal spoustu policajtů (i když odchytávali auta), nikdy to nikdo neřešil a nestavěli mě. Možná mám však výhodu v Pražské značce, stavějí vždy spíše místní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Myslel jsem toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 tak to ses jim mel akorat vysmat, maji vedet SUP a OFL maji takto svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 smrczech - ne vsechny supy maji takto svetla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 smrczech - ne vsechny supy maji takto svetla... Taky myslím, ta nejlevnější verze nemá corner a denní s mlhovkama stejně jako ořezaná OIIFL. Ale jinak je znatelný rozdíl v tom žlutém a bílém světle, podle mě jim nešlo o funkci, ale právě o tu svítivost, protože co si budeme nalhávat, tohle se se žlutým klasickým nedá přehlédnout. ale nechápu proč jim to tak vadí, podle mě je jedno jestli je to žluté nebo bílé, to by jim pak mohly vadit xenony a mohly by se zakázat třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 1) chtějí prachy 2) málokteré LED žárovky mají homologaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 Někdy je to zbytečná buzerace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Květen 2012 Sdílet Vloženo 13. Květen 2012 bohužel ano, na druhou stranu neberu-li jiné extrémy PČR, které raději nebudu komentovat, například nehomologované žárovky a další doplňky se ve světě hlídají a trestají ve větší míře, než u nás - čili v tomto ohledu buďme rádi za to, co máme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURIN Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 zdravím mám nakodovanou ameriku vše funguje jak ma ale misto mlhovek mi svítí potkávací světla co se musí ještě zaškrtnout při výpočtu kodu.díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 09-Centrální elektrika v bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slazo Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Mam par otazok ohladne toho kodovania :09-Centrální elektrika v bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v % .V byte 20 zvolit svietivost kde sa to nastavuje v lcode ?treba napisat v Byte dec svietivost?A este ako to vlastne funguje co vlastne znizuje svietivost?neaky odpor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Tak tak, v dlouhém kódování, DEC, spíš bych řekl nižší napětí, ale jen odhaduji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PDAQUE Vloženo 1. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Potřebuji poradit...dávám RS předek...a chtěl bych vědět zda a popř co je potřeba upravit, když si chci do RS předface narazniku hodit LED mlhovky z FII RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) A proč to chceš měnit? FII RS nemá přece LED mlhovky. To, co máš na mysli, je denní svícení a to se dělá i na OII RS / scount - výměna za původní mlhovky (přijdeš ale právě o ty mlhovky). Navíc když se pořádně podíváš, tak z fabie mají ty LED šikmý tvar a mlhovky v OII podle mě to sklíčko nemají zešikmené, takže tam nejspíš nepůjdou... Editováno: 1. Listopad 2012, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PDAQUE Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 vím, že přijdu o mlhovky...ale právě potřebuju vědět zda to tam dostanu...popř s jakýma úpravama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PDAQUE Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 no ale však píšeš že se to dává i na OII RS a scout...a to led denní svícení je jen jeden model..právě tady ten origo montovaný do FII RS....takže to tam musí nějak jít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) Tak jsem pohledal a opravdu tam údajně pasujou ty LEDky z Fabie RS, nebo náhražka přímo pro OII http://www.stualarm....eni-homologace/ Fabia má mlhovky nejspíš ve světlech, protože na stránkách škoda píší, že mlhovky má, ale jakékoli jiné světlo než tuším 2500k (což je žluté) nemůže být bráno jako mlhovky, což ty LED opravdu nesplňují a tím pádem přijdeš potom na OII o ty mlhovky, kam místo nich dáš ty LEDky. Editováno: 2. Listopad 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PDAQUE Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 takže nebudu muset ani nic upravovat...? a co zapojení..to bude určitě potřeba přepinování asi..nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 takže nebudu muset ani nic upravovat...? a co zapojení..to bude určitě potřeba přepinování asi..nebo se pletu ? Zkus se zeptat Ferda25 ten by mohl vědět jak je to se zapojením, dělá na škodovkach elektriku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.