Tygrik Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 To je tak, když si někdo (jako třeba Lubomir) nepročte příspěvky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 To je tak, když si někdo (jako třeba Lubomir) nepročte příspěvky... samozrejme, ze som cital, no toto riesenie (vyhrievane sedadla) je asi najschodnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 No to je rada nad zlato. Ty máme z výroby, ale těžko zahřejou ruce, nohy a hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 nejdůležitější je mít v teple zadek...pak už se to teplo nějak roznese. Občas si ruku strčím pod něj, aby se taky zahřála...no a pak jedině kulicha a teplý ponožky ... nejlepší by bylo, kdyby vymysleli vyhřívaný volant 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Anqelito kam tu ruku strkáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Ty bych se raději ve slušné společnosti ani neptal. :smich: nejlepší by bylo, kdyby vymysleli vyhřívaný volant Tak v tom problém není,to už je dávno vymyšlený...mají ho např. některé výbavové verze Kia Rio nebo Opel Corsa...což jsou auta nižších tříd,než Yeti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Tak super to muzeme rovnou vyhrivat radici paku madla klik u dveri packy u volantu bezpenostni pasy cudliky radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 no tak kam strkam ruku hodně záleží na tom, kde zrovna v autě sedím kolicek: s vyhříváním bych to zase tak moc nepřeháněla....opravdu by stačil ten volant...k sedačkám samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Anqelito a kde obyčejně sedíš nebo nesedíš? O vyhřívaném volantě už byla kdesi řeč, jsou to xindli, že to není aspoň v těch lepších výbavách. Ono to není vůbec nikde, ludry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Kupte si Kia Rio v nejvyšší výbavě, tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 To víš Miku, to je totiž tzv. koncernová politika, proč myslíš, že se všechny nové technologie, elektronika, ale třeba i lepší vnitřní plasty, potahy a komfortnější výbavy dávají do vozů VW a do Škodovek ne ? Musíš nejdřív myslet na prodejnost VW a pak až na další, pak by Superb příliš konkuroval Passatu, Octávia Golfu, Yeti zase Tiguanu, pak by byla naše auta Simply moc Clever 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Kdyby byla moc Simply Clever to by vůbec nevadilo, bych ty komunistický vydřidušský šmejdy alias skopčácký VW kopl někam v rozběhu. To co dělají je už docela síla. Si myslí, že ty jejich předražený kraksny jsou nejlepší na světě. Jen okrádají a buzerují ostatní automobilky, nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 (editace) Auto by melo topit drivejsi levna - draha vsechny topi kdyz novejsi motor neni schopen to vytopit tak se musi pridavat pridavna topeni s tim intelig konstrukter a manager musi pocitat jde o to zda je simly clever nebo simply ....... Editováno: 28. Únor 2012, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 (editace) můj anglický kamarád s oblibou říká .... simply never .... ... má passata ..... Editováno: 28. Únor 2012, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Po týdnu tady dám takovou kosmickou recenzi Přes "plusové" zimní teploty jsem po týdením používání nadšen, vše funguje jak jsem si představoval. Náběh je zřetelný po 30 sekundách, do minuty je sedačka krásně teplá. Díky fóru a Tygříkovi mám své půlky v teple . Pro Ty, kteří se rozhodují mohu pouze doporučit. Instalace do sedadel nelze vůbec poznat a výsledek je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Maty 13: Potřebuji vědět jak se na těch sedačkách dá ovládat intenzita topení a kde máš zapínání. Přidej popř.nějaké foto.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 (editace) Už jsem to tady dával. Má to stejné jako já. Stačí si jen přečíst vlákno. Viz. str. 3. Editováno: 18. Březen 2012, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti321 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Mate uz niekto aktivovany ten novy soft ohladom vyssej ucinnosti kurenia na1.2 a 1.4tsi, napiste skusenosti a ako sa to sprava popiste ten nepravidelny chod.Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietrov Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 Ahojte mám škoda yeti 1.2 tsi a mám problém z kúrením, auto normálne kúri vo fukároch, ale keď prepnem na nohy tak nefúka vôbec, alebo len možno minimálne a to studený vzduch, kde môže byť problém, pozeral som poistky v aute v nútri , ale som sa dočítal že sú aj v motore nejaké poistky skúsim to pozrieť zajtra - ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.