Pitris.K Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Zdravím, nemá tady nekdo na Roomu nebo FII před FL Climatronik v bílém podsvitu s konverzí barev?někde jsem to viděl a nemůžu to za boha najít.Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 17. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Čemu říkáš konverze barev? Možnosti měnit barvu podsvícení za provozu, nebo jen povyměňované LEDKy za jinou barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 18. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Nn, tou konverzi barev myslim když mi ted svíti zelene a černé písmena tak to prehodit aby to bylo černé a svítily jen zelené písmena.Chtěl bych to do bíla a zkonvertovat abych to mel stejne jako maxidot v Roomu.V novych octavkach to ma třeba radio swing atd.Pry se to da nejak udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 (editace) Smazat prosím. Psáno z mobilu a "přeťapnul" jsem se. Editováno: 18. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Pak myslíš blbě. Obrácení se říká INVERZE - a docílit to jde, akorát se ten displej musí rozebrat a vyměnit mezi sebou 2 tenké plastové fólie, které jsou na přední a zadní straně displeje. Přesně se jim říká POLARIZAČNÍ FILTRY. Pokud ten zadní přemístíš dopředu a přední opačně dozadu, dosáhneš ten efekt který si žádáš - svítící znaky na tmavém pozadí. Barvu znaků pak musíš vyřešit změnou barvy podsvícení = výměnou zelených LED za bílé - a protože bílé mají jiné propustné napětí, čeká Tě asi i výměna předřadných odporů v podsvícení za jiné, s mírně nižší hodnotou odporu - přesnou hodnotu jde vypočítat nebo Ti ji poradí někdo, kdo už LEDky v podsvícení měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 19. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 (editace) Ahaaaa INVERZE :-) tak to už mi připadá hoodně složité.Změna podsvícení je jasná.Moc děkuji za osvětlení problému. Editováno: 19. Prosinec 2011, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 A to jsem radši nerozváděl, JAK to funguje a PROČ tam ty polarizační filtry vlastně jsou - jen jsem napsal co se musí udělat... Ne, neboj - nebudu pokračovat, prostě to tak je - když ty fólie vezmeš, nebudeš je nijak otáčet a jen je přesuneš stejně jako bys v balíčku karet srovnaných lícem na jednu stranu zaměnil tu nejsvrchnější s tou nejspodnější a zároveň zachoval předchozí orientaci karet, dosáhneš té inverze zobrazení. Hlavní asi bude, jestli se ten displej dá nedestruktivně rozebrat, aby se ty fólie daly jednoduše sejmout, zaměnit a zase přiložit plus to všecko smontovat bez porušení funkce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Už to někdo zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Tak už jsem domluvený na tento úkon, hodím sem pak info jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Už to někdo zkoušel? Dělal to S-talker na své fábce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Jj, s ním jsem už domluvený, bude to dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Jj, s ním jsem už domluvený, bude to dělat. Už to nějak dopadlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 28. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Hned po svátkách se sním spojím tak pak hodím info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Dneska jsem chtěl vymontovat Climatronic a ejhle, nemůžu ho dostat ven.Nemá někdo návod jak ho vymontovat?Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 (editace) . Editováno: 11. leden 2012, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Nikdo neporadí kuci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobik_a Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 chceš vymontovat jen ovladací část? Vymontovat radio - vycvaknout rameček, pod ním 4 šrouby, odpojit anténu a napájecí konektor. Vyndat kastlík pro rádio (střední díl přístrojovky), drží na několika šroubech jak za radiem, tak ve spodní části. Pak se dostaneš na spodní šrouby co drží panel clima (ze spodu 2ks), než to vyndáš odpojit konektor a vycvaknout dva boční panýlky (jeden s vyhříváním a esp, druhý prázdný, nebo držák telefonu).. To by mělo být v kostce celé.. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 1. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Moc děkuji, vrhnu se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 tak jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.