Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj

přečetl jsem tady vlakna klidovej proud a ostaní a tohle jsem nenašel

mam fabii 2006 12 47kw elegance original park senzory

kdy je kolem nuly a niž tak v ruzných intervalech (10-30 min) něco zabzučí (tak 5s)(asi jako palivové čerpadlo a to to fakt neni) bzučí to na levo pod baterkou aspon myslím.

v škodovácky sevisu jimto nebzučí (maj tam teplo a venku se na to vykašlali)

Dělá to od začatku s narůstající frekvencí.

Ted už to vymlátí bateku za 4 dny.

Možná mi to přide a zdá se mí že začne bzučet když du kolem:)

diky Luboš

Upraveno od lubo52

Ahoj v lavo pod baterkou je servo vyber poistku a sleduj co sa bude diat ked to prestane tak je to ono.

• Autor

servo čeho?

Servo řízení.

• 4 týdny později...
  • Autor

odpojil jsem vnitřní pojitku serva bzučí to dál:(

má cenu ještě vyndat pojistku na baterce?

cau aku vnutornu poistku pokial viem servo ma poistku iba na baterke.co to za poistu si vybral???

Servo má 2 pojistky - jedna je uvnitř palubovky, ta jistí jen řídicí elektroniku, snímač natočení volantu atd. a druhá je "výkonová" = je to vlastně kus plechu v krabičce na vršku baterky, dimenzování je tuším 50 nebo 80A = tako pojistka jistí přívod k samotnému motoru čerpadla hydrauliky. Lubo52 vytáhnul jen tu vnitřní - výkonovou nechal na místě...

• Autor

tak jsem odpojil i tu na baterce a bzučí dál:(

zkoušel sem dál a vypadá že to nebzučí po vyndané pojistce č 14

čím by to mohlo být?:

Máš k autu návod k použití? Jestli ano, najdi si v něm kapitolu "Pojistky" a v ní k čemu patří pojistka č.14 - a budeš mít viníka. Pokud návod nemáš, je podle modelu ke stažení ve formátu pdf na fabrickém webu Škoda-Auto

14ka je pojistka řj motoru (pokud vzpomínám dobře). je možné, že po vypnutí motoru se jednotka "neuspí" a něco provádí. chce to písnout na vag a kouknout na případné chyby v řj motoru a řj centrální elektriky

• 4 roky později...

Dobrý den, vím, že je to dávno, ale pamatujete si, čím to tehdy bylo? Nebo někdo jiný tuší?

Mám teď stejný problém (na tomtéž autě - Fabia 2006 elegance. Pravidelné bzučení (nějakého motorku?) někde pod baterkou při vypnutém motoru, které po čase vybilo baterku.

Ahoj a kontroloval jsi to Vagem? Pod baterkou je jen servo a motorek ostřikovačů.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.