Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, budu měnit palivový filtr s integrovanou regulací tlaku, ale nevím jaký koupit.....? Některé jsou na 3 a některé na 4 Bary. Už se to tu párkrát řešilo, ale nikdy nedořešilo. Mám motor 1,4 Mpi 50kw rok 2000 motor AME. Dle manuálu tam mají být 3 Bary a dle skoda-dily 4 bary. Na původním není nic napsané. ZDE 4 Bar Díky.

Vloženo

Je to nějaký neorigo sráč. Já jsem právě zkoušel vstřiky dle manuálu a za určitý čas by měli nastříkat mnohem více než mi nastříkali. Normálně bych usoudil že jsou špatné, ale všechny nastříkali naprosto stejně.! Tlak tam je dle měření 3 Bary a tak se domnívám jestli tam nemaj být 4.

Vloženo

tak sem to nestihl,...ale muzu ti rict jhen to ze MPIcka Fabia se tlak v soustave pohybuje ve trech barech takze zadne 4 bary, jak sem sem hazel ten odkaz tak sem se preklikl,..... jinak MPIcka felicie, jednobod vstrik. tak je tlak 1 bar ..........

takze to shrnu,...

tlak fabia - 3 BAR ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...