Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, budu měnit palivový filtr s integrovanou regulací tlaku, ale nevím jaký koupit.....? Některé jsou na 3 a některé na 4 Bary. Už se to tu párkrát řešilo, ale nikdy nedořešilo. Mám motor 1,4 Mpi 50kw rok 2000 motor AME. Dle manuálu tam mají být 3 Bary a dle skoda-dily 4 bary. Na původním není nic napsané. ZDE 4 Bar Díky.

• Autor

A není to divné? Rád bych tam dal to co tam má být originál. vždyť zvýšený tlak ti ovlivní vstřikované množství

• Autor

Je to nějaký neorigo sráč. Já jsem právě zkoušel vstřiky dle manuálu a za určitý čas by měli nastříkat mnohem více než mi nastříkali. Normálně bych usoudil že jsou špatné, ale všechny nastříkali naprosto stejně.! Tlak tam je dle měření 3 Bary a tak se domnívám jestli tam nemaj být 4.

tak sem to nestihl,...ale muzu ti rict jhen to ze MPIcka Fabia se tlak v soustave pohybuje ve trech barech takze zadne 4 bary, jak sem sem hazel ten odkaz tak sem se preklikl,..... jinak MPIcka felicie, jednobod vstrik. tak je tlak 1 bar ..........

takze to shrnu,...

tlak fabia - 3 BAR ;)

TO Lukason:

ten tvoj odkaz bude lepšie vymazať,aby to ostatných nemýlilo ;)

editovano ;) ......... ted uz je to OKcko ;):D

SUPER :kol-47:

• Autor

Přesto se ale některé filtry na fabii prodávají se 4 Bary. Na které typy jsou určeny? Není to na 16 ventily?

Ak sa dobre pamatam tak 1,4 8V ma 3bar a od 2005 HTP maju 3 aj 4 barove. Zvyklo sa to pozreť na povodmom palivovom čističi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.