V.T.E.C Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Chci se zeptat jak používáte a jak je nejlepší použít klimu/topení (CLIMATRONIC OCTAVIA I) pro nejlepší zahřátí a co nejlepší odmlžení čelního skla. Ráno vyjíždím ve 4 hodiny, kdy mrzne, kolik je ideální nastavit teplotu a který stupeň foukání a nechávate to na klimu nebo přes tlačítko ECON?? a při tlačítku vyhřivaní čelního skla je idealní jaká teplota a stupeň foukání pro rychlé efektivní odmlžení? asi to pišu polopatě ale chape to každy ne?)) díky za odpovědi. Viťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Tak to by zaujimalo aj mna. Niektore auta maju taj nastavene ze ked das rozmrazit okno.. tak ti zapne klimu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
felos Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 (editace) myslim že klima se pod 4°C venkovní teploty nepustí ani když vypneš ECON, takže je fuk jestli jí zapneš nebo ne, já to dělám tak že zapnu vyhřívání předního okna (tím se myslím i pouští vyhřívání zrcátek) a vzduch na plno, a teplotu mám asi 18°C není potřeba víc stejně to fouká studený, a když se to ohřeje tak těch 18°C je akorád abych se nemusel vslékat v autě do trička Editováno: 27. Prosinec 2011, autor: felos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Nooo já vím, že se jsem to už někde četl, že se klima pod nějaký stupně nezapne ale buď mám závadu nebo nevím, ale já když dám klimatron do režimu auto tak se mi otáčky motoru zvýšej a to bylo venku -5°C, takže soudím, že se kompresor asi zapnul.U kámošky oktávky s manuální klimou se otáčky v mrazu po zmáčknutí AC taky zvýšily.Jinak já ráno když vyjíždim mám zaplej econ teplota na 25 a otáčky na 3 st, pak otáčky snížim na 1 a nastavim 21°C a je klid už se o to nestaram.Když teda vezu víc lidí tak se to občas zafuní, tak otáčky trochu zvyšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.