Majk Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Nevíte náhodou někdo jakou frekvenci používají vystřelovací klíče na Fábii?Mám dvou i třítlačítkovej klíč s frekvencí 434Mhz.Nevim jestli nejsou na Octavii.Další problém je,že když dám komfortku pro dálku tak mi funguje centrál jen na přední dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Frekvence je vsude stejna, 434 MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 a není není,už se to tu psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 A je, je... Mam pred sebou jak dvou, tak tritlacitkove klice a na obou je 434MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 dvou i třítlačítkové mají stejnou frekvenci,ale jde mi o to jestli je rozdíl mezi frekvencí na Fabii a na Octavii.Co ta komfortka,nevíte čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Neni rozdil ani mezi octavii a fabii. Klice jsou vzajemne zamenitelne. S tou komfortkou neporadim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Záleží z čeho tu konfortní jednotku máš. Mohlo by to být i kódováním tý jednotky, ale u Fabie nikdy dvou dveřové provedení nebylo. Ale stálo by za pokus to kódování jednotky zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Su aj ine ako 434MHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Jsou, ale ty uz se davno nepouzivaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 To vazne? Tak potom mam pekne stare auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redfabia Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Prosím vás jestli máte někdo skušenost s připojením dálkového ovladače k centralu fábie nebo alespoň el. schéma moc děkuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorotron Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hledej, tohle téma tady je zmiňovaný už několikrát a určitě to najdeš, je to celkem jednoduchý.. Záleží, jestli máš origoš dálku, nebo ne - ale jedno i druhý je docela hračka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zdarec, chtěl bych si do Fabie přikoupit dálkové ovládání centrálního zamykání. Chtěl bych si ho doma sám zapojit, proto hledám nějaký návod....Nevíte někdo o něm, máte s tím někdo zkušenosti? Dík za odpovědi. PS: na fóru jsem hledal ale žádnej kloudnej návod jsem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo.b Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Podrobný návod na zapojenie dostaneš spolu s dialkovým ovládaním CZ.Pozri si stránky predajcov CZ.Na niektorých sú uvádzané aj schémy a návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Určite ho nájdeš na stránkach Jablotronu - ak nie priamo centrál, pozri montáž autoalarmu do Fábie - je to to isté, len je toho trochu viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Předem se chci omluvit jestli tady něco podobného je, ale musím se zeptat. Mam fabii. rok výroby 2000 mam na ní dálkové centrální ovládání. Jeden klíč má 3 tlačítka a ten druhej má dvě. Ted mi jde o to, že ten se třemi tlačítky se začal zlobit a to tím způsobem, že mohu otevírat a zavírat s těsné blízkosti vozu. Nevíte co stím je. Baterie je nová. Docela mě to mrzí, protože je tam to otevírání toho kufru. To dvoutalčítkové funguje bezproblémů. děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Skúšal si ho nakódovať do RJ? Nespadol ti? Aj tá nová beterka je určite dobrá?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Předem se chci omluvit jestli tady něco podobného je, ale musím se zeptat. Mam fabii. rok výroby 2000 mam na ní dálkové centrální ovládání. Jeden klíč má 3 tlačítka a ten druhej má dvě. Ted mi jde o to, že ten se třemi tlačítky se začal zlobit a to tím způsobem, že mohu otevírat a zavírat s těsné blízkosti vozu. Nevíte co stím je. Baterie je nová. Docela mě to mrzí, protože je tam to otevírání toho kufru. To dvoutalčítkové funguje bezproblémů. děkuji za odpovědi Baterie je v pohodě... Jak myslíš nakódovat. jako přes vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Předem se chci omluvit jestli tady něco podobného je, ale musím se zeptat. Mam fabii. rok výroby 2000 mam na ní dálkové centrální ovládání. Jeden klíč má 3 tlačítka a ten druhej má dvě. Ted mi jde o to, že ten se třemi tlačítky se začal zlobit a to tím způsobem, že mohu otevírat a zavírat s těsné blízkosti vozu. Nevíte co stím je. Baterie je nová. Docela mě to mrzí, protože je tam to otevírání toho kufru. To dvoutalčítkové funguje bezproblémů. děkuji za odpovědi Baterie je v pohodě... Jak myslíš nakódovat. jako přes vag? Nie cez VAG..... klasicky prispôsobiť ku komfortke ako to tu už bolo popísané.... je to niekde v inštalačných manuáloch... Napíš cosbymu alebo vašovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 NAŠIEL SOM TO: 1. klíč v zapalování zaply kontrolky. 2. klíč zamykat ve dveřich a přitom držet tlačítko zamykání na DO. Opakovat při odemykání. (Odemykat dveře a držet tl. odemykání) Opakovat pro 2. klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 NAŠIEL SOM TO:1. klíč v zapalování zaply kontrolky. 2. klíč zamykat ve dveřich a přitom držet tlačítko zamykání na DO. Opakovat při odemykání. (Odemykat dveře a držet tl. odemykání) Opakovat pro 2. klíč Tak jsem to zkoušel a nic. funguje to pořád jenom z blízka. Ale vzpoměl jsem si, že jsem stím byl jendou v servisu a říkali mi, že se tam musí v tom klíči něco vyměnit asi za 800.... ale nevím co to bylo. škoda. docela mi to štve. chci ten klíč kvůli tomu kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 NAŠIEL SOM TO:1. klíč v zapalování zaply kontrolky. 2. klíč zamykat ve dveřich a přitom držet tlačítko zamykání na DO. Opakovat při odemykání. (Odemykat dveře a držet tl. odemykání) Opakovat pro 2. klíč Tak jsem to zkoušel a nic. funguje to pořád jenom z blízka. Ale vzpoměl jsem si, že jsem stím byl jendou v servisu a říkali mi, že se tam musí v tom klíči něco vyměnit asi za 800.... ale nevím co to bylo. škoda. docela mi to štve. chci ten klíč kvůli tomu kufru... Skús napísať Cosbymu alebo Vašovi či MartinoviRS.... oni sa do toho rozumejú..... ale neviem čo by v kľúči chceli meniť za 800 korún, s imobilizérom to hádam nemá nič pre boha..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Mam takový dotaz. Kde je to čidlo na autě na dálkové ovládání na dveře a na kufr? To je přímo v zámku ve dveřích? Jde mi o to, že mám měnit zámek ve dveřích a tady na foru je pár inzerátů na prodej zámku s třítlačítkovým ovladačem. Já mam také třítlačítkový ovladač. Tak stačí když si pořídim nový zámek s těmi dálkovými ovladači a nechám si to vyměnit? Auto když otevřu tak se pořád odevírá. Snad to má být nějaký mikrospínač, ale mění se celý zámek nebo tak nějak. Mohl by mě někdo vysvětlit jak to je??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 (editace) Čidlo je na 99% v komfortce, protože jsem vyměnil jenom komfortku a DO šlape (taky třítlačítkový) zámky jsem zatím nechal původní Editováno: 28. Červenec 2007, autor: one-z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 jj, tak já mam čidlo funkční, ale ten třítlačítkový je asi nějaký vadný, odemyká auto pouze ze asi cca 4 metrů a náhradní klíč co mam dvoutlačítokový tak ten šlape ne velkou vzdálenost tak nevím co s tím. Plus ještě tene cetrál po otevření dveří u řidiče pořád cvaká jak pitomej. U spolujezdce to jenom jednou cvakne a je ticho... Snad mi někdo poradí co si mam obstarat na výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.