oplik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 fajfy: ja mel A a mel original central,takze nemas tak uplne pravdu,neumi pouze dalku a alarm. Zalezelo i na softu v komfortce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Aha, takže jestli to dobře chápu, tak abych zjistil jestli moje jednotka umí centrál nebo dalku, je odpojit přidavnou jednotku na central, přes vag zkusit nakodovat origo jednotku a uvidim, jestli central pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 (editace) ve vagu si zjisti,co za komfortku a jakou verzi softu v ni mas.. komfortka neni jen o centralu! a jak jsem psal vyse A neumi dalku v jakekoliv verzi. A navic i ten central musi byt origos.... Editováno: 29. Prosinec 2011, autor: oplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Já mám od koupi auta tento centrál s alarmem http://alarmy.byl.cz/portman.html + jsem si dokoupil a spároval vystřelovák http://www.9000.cz/autoalarmy/ovladac-s-vystrelovacim-klicem-k-alarmum-keetec-ts#zalozky a nemůžu si stěžovat,funguje vše jak má,dovření oken dálkou taky funguje a dosah je cca 200-250 metrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 jen pro upresneni: ja se tady celou dobu bavim o komfortnim ovladani oken dalkou,dojezdy umi snad uz kazdy dneska vyrabeny alarm( omlouvam se predem vsem co maji alarm starsiho data narozeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 (editace) Zdravím všechy a předem se omlouvám jestli jsem téma umístil do špatné kategorie (jsem tu nový a zatím se tu úplně dokonale neorientuji). Chtěl bych si do mojí Fabie r.v. 2003 dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání. Na aukru jsem narazil na jednu pěknou kopii originálního vystřelovacího klíče s dálkou (odkaz). Chci se zeptat, jestli s tímto DO máte někdo zkušenost a jestli mi někdo může napovědět kam se jednotka DO připojuje. Předem moc děkuji za odpovědi ;-) Editováno: 28. Listopad 2012, autor: fithusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BKM Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ridici jednotku si dej kam chces, ale vzhledem k delce dratu je podle me nejlepsi umistit ji nekam k pojistkam, kvuli naslednemu napojovani na soucasny central. Samotne pripojeni je sranda, nejtezsi je najit draty na ktere to napichnout. Signal je ovladany kostrou (-), takze podle toho je nutne pripravit i RJ od dalky. Samotne draty, na ktere napojit signal jsem pak hledal tak, ze jsem sundal tapec ze dveri u ridice a hrotem zkousecky jsem ve svazku, vedoucim ze dveri do auta, uzemnoval jeden drat za druhym, dokud se auto nezamklo, resp. neodemklo. Blinkry pripojis obdobnym zpusobem do svazku ve sloupku u predniho kola (zde ale potrebujes signal od baterky (+), ja si priletoval vodic na jehlu). Snad ti to takhle pomuze, dej pak vedet, jak jsi poridil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Je mi jasny, ze kam si hodim ridici jednotku je jedno, slo mi o ty draty. Tvůj nápad je dobrej a díky za něj, ale asi neexistuje nějakej univerzalni navod jakej drat vede k cemu ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 chcem sa ta spytat ci si to objednaval?? ak hej tak ze aka ti pride kvalita a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Mám to slíbený od ježíška :-D...potom napíšu ;-) Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 ookej tak dam vedet potom skor lebo som to vcera objednal tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Paráda, potom teda prosím napiš , ale stejně si myslím, že to jak originál nebude, ale zase je fajn, ze vnitřnosti ovladače jsou shodné s originálem, tzn., že pokud se plasty rozlámou, budou se dát koupit originál škoda Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tak uz su doma zatial som velmi milo prekvapeny ..bal som sa ze za tu cenu bude material toho plastu nejako lacino posobit ale vyzera byt dost bitelny...je tam aj navod co ktory kabel znamena a je to celkom logicke i ked pri montazi uzvidim ze to tak nebude ale zatial to posobi jednoducho ... ale zatial maximalna spokojnost mas sa na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) BKM mam na teba dotaz ako si radil s tym zapajanim chcel by som si spravit aj kufor ked uz mam to tlacitko zhodil som tapec v zadu na 5 dverach a kukal na spinaci a chcem vedet ci staci napojit - kabel na ten spinac a bude to fachat?? a ak ano bodla by mi pomoc ci neviete kam ide ten kabel do auta nech ho nemusim tahat cez cele auto Este jedna otazka... central ide ako ma len ked autom zamknem z vnutra tam ako sa ovladaju okna tak cele auto sa zamkne zapadnu cupliky ale vodicove dvere sa hned vyhodia hore a ostanu odomknute.. neviete co s tym?? Tak na druhu otazku si sam odpoviem pri sukani kablov z dveri do auta sa rozpojil jeden konektor a preto to neslo ale na prvu otazku este nemam odpoved Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: Ahdul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Tak dálku už mám doma a vypadá hodně dobře, plasty jsou hodně kvalitní (jako originál) Až to budu montovat do auta, pokusím se něco málo nafotit a vytvořit instalační manuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 jak to vypada ? taky sem si to chtel z aukra objednat Uz to mas zapojene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 ja mam tiez taku sadu od jeziska a cakam na ten "instalacny manual" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 (editace) DiegoIII zatím to zapojemé nemám, ale už jsem si nechal vybrousit klíč a dal jsem tam tyčinku imobilizéru. Zapojovat to budu asi až najaře, ale doma jsem ŘJ zkoušel připojit na zdroj a kábliky, které mají jít k blinkrům jsem připojil na žárovku z vánočního stromku :-) a vše se zdálo funkční :-) jinak ja už jsem psal to vypadá jako originál Editováno: 31. Prosinec 2012, autor: fithusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 kukino963 jaký instalační manuál myslíš? Ten s popisem, který drát je k čemu? Nebo čekáš na nějaký lepší i se seznamem přípojných míst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 (editace) na ten lepsi + foto kde ste to zapojili aby som to nemusel demontovat ak by mi to neslo tak ako ma.. ten s popisom ktory drot k comu tak ten mam. Editováno: 31. Prosinec 2012, autor: kukino963 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 No tak ja to budu delat na jare az bude venku trochu tepleji, protoze to bude asi docela drbacka a ted se mi kvuli tomu venku moc mrznout nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 no ja mam peknou vyhratou garaz tak hned po brzdach se to objedna a zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 no co uz sa do toho niekto pustil? stve ma ze mam dialkove a musim otvarat klucom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiegoIII Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Me to prislo minuly tyden takze o vikendu se do toho pustim a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.