rosta.felicia Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Hoj mám problém na mojí Octavii1 RS jsem si pořídil štelovací podvozek KW vše bylo OK do doby kdy jsem namontoval 6q. jelikož jsou teď hrubší poloosy tak při větším propružení mi bouchne do polosy stabilizátor. Otázka zní: Dají se někde sehnat jiné stabilizační tyčky? Otázkou pak je, jestli použít kradší nebo delší. Např u Fábie se právě paradoxně dávají kradší. Díky za rady které pomůžou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza N. Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 tento podvozek mám také. Má otázka zní zda li máš origo stabilizátor nebo už měněný za sportovní.Důvod: originál stabilzátor je příliš dlouhý myslím ty oka. maximálně skusit prodloužit tyčky stabu nebo koupit a vyměnit za sportovní. já jsem podle starý tyčky udělal nové o 2cm delši a uložený jsou v unibalu. stabilizátor stojí cca 7000 , výroba tyček v materiálu cca 1000, práci nepočítám dělal sem si to sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 22. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Stabilizátor mám originál RS. Takže by mělo pomoct dát delší tyčky stabilizátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza N. Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Přesně tak. dají se koupit. Výšku si štěluješ přes ty matky. http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_sportovni_tycky_stabilizatoru-504055 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 23. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2012 No právě to jsou stabilizačky obyč octavie ale já mám RSo a tam je to jinak stabilizačka je mnohem delší a nejde k rameni ale až na tlumič pod misku pružiny zítra hodím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza N. Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 To chápu, já to hodil jen jako vzor. až budu mít zítra chvilku tak ti ro vyfotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 23. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2012 (editace) díky budu rád tady jsou fotky jak to vypadá Editováno: 24. leden 2012, autor: rosta.felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza N. Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 hele okolik si to snížil. ramena máš koukám do rovna. to není dobře už jen kvůli poloosám. na klouby jde mnphem větší tlak a budou ti praskat. mluvm z vlastní zkušenosti když jsem měl oct 96 1.6 ramena byly taktéž do rovna a s podvozkem jom auto fungovalo naprosto peckově a za 3 měsíce jsem měnil obě poloosy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.felicia Vloženo 26. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2012 (editace) takhle to mám snížené ale když teď na to koukám tak to vypadá že mi to nemlátí do stabilizátoru ale do karosérie nad poloosou. tzn budu muset dát tvrdší doraz na tlumič. Editováno: 26. leden 2012, autor: rosta.felicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.