Publikováno Srpen 1, 200619 r ahojte chci se vás zeptat jestli je těžký deaktivovat erbeg u spolujezdce nusím stím do servisu a nebo je to nejaká drobnější záležitost?jestli do servisu tak jestli nevíte kolik to koštuje.dííky.
Srpen 2, 200619 r Ve škodovce to dělají,ale mají s tím dost korespondence.Musí vypsat proč,na jakém autě a odeslat do Bolky.Jinak to jde Vagem za pár minut
Srpen 6, 200619 r No, já bych dítě vepředu (na sedadle smrti) asi nevozil - a to ani v sedačce s vypnutým airbagem. Nejbezpečnější místo v autě je vzadu za spolujedcem, takže asi takhle.
Srpen 6, 200619 r Jo, ale je vidět že nemáš děti. Jak pojedeš sám a budeš mít dítě vzadu, tak věř tomu že potichu tam samo nebude a jestli mu budeš podávat dudlík (kterej někde zapadl) dozadu tak tím nejvíc nebezpečným na silnici budeš ty.
Srpen 6, 200619 r Jo, to máš pravdu - nemám (aspoň o žádných nevím ). Tak z tohodle pohledu je to asi pravda, já jen, že už jsem viděl na netu dost bouraček, a fotek interiérů aut, kde jsem si říkal, že být tam vepředu dítě, tak mu ani dětská sedačka nepomůže.
Srpen 6, 200619 r Kdyz uz jsme u toho vypinani aibagu spolujezdce. Lze domontovat ten vypinac, ktery se da objednat u noveho auta? Jestli ano, tak na kolik to prijde? Jedna se o Octu MR03. Dik.
Srpen 6, 200619 r Znama se sedackou (0-9kg) na sedadle smrti otocila auto na strechu a zpet na kola a dite se z te sedacky ani nehlo a dokonce se udajne ani nevzbudilo... Ted jsem jel s malou sam v aute a jelikoz airbag mam active tak jsem ji musel nechat samotnou vzadu a neni to vazne zrovna bezpecne se satle na ni otacet a rovnat halvu kdyz spi... Uvital bych tu deaktivaci...
Srpen 7, 200619 r už se to tu řešilo. Jestli to chceš mít jak to má být tak je k tomu vypínači i extra jednotka a pak stropní světílko s indikací odpojení.
Srpen 7, 200619 r 2 Davon: Včera jsem dělal opětovnou aktivaci spolujezdcova airbagu (deaktivováno ve škodovce) a celá jejích deaktivace spočívala ve vytažení konektoru s pytle spolujezdce.
Srpen 7, 200619 r jj, bude svítit furt - taky se to tak nedělá, ale dělá se to VAGem. Jak jsem to aktivoval tak hlavně proto že to svítilo furt. Jj, ve škodovce jsou odborníci.
Srpen 7, 200619 r No ja to chtel nechat udelat, ale pak jsem si rikal, ze kdyz bych jel se sedackou sam, vezmu si 2. auto bez bagu. Stejne za par mesicu uz bude sedet jen vzadu v 9-18kg sedacce!
Únor 5, 200916 r Da se sehnat samostatne ta krabicka do schranky spolujezdce,kde je vypinac airbagu nebo je to soucast schranky? Popripade nemel by to nekdo?
Únor 5, 200916 r Ja bych to chtel pouzit na neco jinyho, takze mi staci jen ta krabicka s vypinacem a nevim jesi se da sehnat samostatne a jesi vubec jde nasroubovat do puvodniho kasliku.
Únor 6, 200916 r já to dodělával do svýho bez problémů vyřízne se jen okýnko a dvouma šroubky se přichytne není to ale klasickej spínač (on-OFF) jsou to myslím 3 větve ktreé spínají přes odpory
Březen 4, 200916 r Po deaktivácii a zapnutí zapalovania cca po 3 sekundách sa rozsvieti kontrolka Airbag off. ( Octavia I , 1,9TDI , 2004 ) Ak to niekomu pomôže prikladám foto:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.