dusanito Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 (editace) Zdravím, nedávno jsem koupil Oll facelift a potřeboval bych poradit ohledně koroze dveří... Chci se zeptat, jestli to má nějakou šanci na reklamaci? Bavil jsem se s jedním mechanikem a tohle poškození je prý u Octavii a Golfů časté.. Já jsem se s tím zatím nesetkal, takže nevím. Údajně se ve žlábku u dveří drží voda, která se při nízkých teplotách následně změní na led a při otevíraní se led odprýskne, a poškodí tak dost často lak. Dneska jsem to zkusil reklamovat v autorizovaném servisu, kde moc ochotní teda nebyli.. Údajně i kdyby to bylo tím ledem, tak se na to prý záruka nevztahuje, protože je to mechanické poškození... Má cenu to ještě zkusit v jiném servisu? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky za rady Editováno: 2. leden 2012, autor: dusanito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Hm, pokud by přiznali ten led, pak by přiznali konstrukční vadu a toho bych se chytil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.