dusanito Vloženo 2. leden 2012 Vloženo 2. leden 2012 (editace) Zdravím, nedávno jsem koupil Oll facelift a potřeboval bych poradit ohledně koroze dveří... Chci se zeptat, jestli to má nějakou šanci na reklamaci? Bavil jsem se s jedním mechanikem a tohle poškození je prý u Octavii a Golfů časté.. Já jsem se s tím zatím nesetkal, takže nevím. Údajně se ve žlábku u dveří drží voda, která se při nízkých teplotách následně změní na led a při otevíraní se led odprýskne, a poškodí tak dost často lak. Dneska jsem to zkusil reklamovat v autorizovaném servisu, kde moc ochotní teda nebyli.. Údajně i kdyby to bylo tím ledem, tak se na to prý záruka nevztahuje, protože je to mechanické poškození... Má cenu to ještě zkusit v jiném servisu? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky za rady Editováno: 2. leden 2012, autor: dusanito Citovat
Wojnar Vloženo 3. leden 2012 Vloženo 3. leden 2012 Hm, pokud by přiznali ten led, pak by přiznali konstrukční vadu a toho bych se chytil Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.