S@jmon Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Mám dotaz ohledně ,,kopání´´ do brzdovýho pedálu. Při brždění stále kope brzdový pedál zdá se mi jakoby byly zkroucený kotouče, ale vypadají zatím oka.. co všecko by to mohlo dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Křivé náboje kol, třeba. Máš jistotu, že to jde zepředu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 prejavy ako u ABS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Tak to asi ví že má ABS ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 to neviem ja ani ty ..pokial nám to nenapíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 To asi ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Kdyby byly zvlněný kotouče, nebude kopat pedál, ale drnčel by volant. Přední brzda má plovoucí třmeny a to znamená, že zvlnění kotouče neovlivňuje výchylku pístku, protože celý třmen se pohybuje do stran podle vlny na kotouči. Navíc téměř nikdy není zvlněný jen jeden kotouč, v 99% případů mají vlny oba - a aby to kopalo do pedálu, musely by ty vlny na obou přicházet na oba brzdiče najednou - stále a beze změny. Musí to teda být od ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 To teda nemusi, i když u Felicie, která ma vzadu bubny asi ano. Hodně tady přijedou s Fabii že jim kopou předni brzdy a pak se zjisti že to dělají zadni kotouče a vibruje to do pedalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Jezdil jsem s Feli 1,6 s ABS - a zažil jsem u ní jak zvlněný kotouče, tak zblbnutý ABS, když se v zimě urval jeden ze snímačů na kolech a ABS zabíralo při každým zabrždění. Kontrolka ABS přitom nesvítila - až při opravě (v servise - byla podniková) se zjistilo, že v palubce na jejím místě vůbec nebyla žárovka. Zvlnění kotoučů taky nebylo poznat dokud se nešláplo na brzdu - pak ovšem nevibroval pedál, ale volant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Asi borec neví že ma ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Nemusí - i to se stává. Ptal se mě maník, co to je, že mu NĚKDY NA MOKRU při prudším zabrždění začne "jako něco bušit do pedálu brzdy" - měl týden koupenou bazarovou Feli 1,3MPi kombi, předtím jezdil stovku, šáde, žigula... Samozřejmě že to bylo ABS - mezi náma, ono ABS ve felině bylo hodně nepříjemný - kopalo opravdu surově. V žádným jiným koncernovým autě jsem takhle kopající ABS nezažil - feliny tím byly dost profláknutý. A kdo předtím s ABS žádnou zkušenost neměl, docela se vyděsil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 možná sa dočkáme a Sajmon nám napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 5. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2012 už sem se dostal na pc.. abso tadle verze nemá má jen posilovač brzd předtim todle právěže nedělalo nevím co se stalo že to takhle bouchá ale abs to nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Mužná Ti ho v noci někdo od tadyma, domontovál. :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 To jsem sám zvědavej, od čeho to bude - jsem z toho jedno ucho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 6. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2012 vůbec netuším co by to mohlo bejt ale jde to prostě od předních brzd zejtra na to vlítnu a všecko vošlahám jeslti nejní něco volnýho skouknu čepy jestli nejsou v prdelce a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 7. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2012 blbá otázka ale neoriginální destičky to asi nemůžou děla tco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 Mrkni na kotouče, pak bych to zvedl na dílenském zvedáku a zařadil pětku nastartoval a routočil kola, abych poslechl ložiska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 7. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2012 kotouče sou vpohodě dokonce i čepy vypadaj ok.. ale ty ložiska to mě nenapadlo :-o to bych moh pak až se dostanu na zvedák to zkusit :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 tak ak to budeš mať na zdviháku,poriadne skontrolujte celú nápravu či nebude niekde vôla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 oka.. ale nevím prostě de to od předu zadek je tichej ale od předu to je takový divný.. zkusím co nejdřív se s tim dostat na zvedák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 11. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2012 sobotu sem stáhnul o jednu otočku brzdič a to kopání do pedálu už není je to možný že zto dělal jen nedotažený třmen ? :-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 ak ti to zmizlo,tak si našiel príčinu problému.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S@jmon Vloženo 11. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2012 už to právěže nekope ale zas se mi zdá že se trošku zahřejvá kotouč asi to o půl otočky povolím a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 ŽIADNE POVOLOVANIE!!!!!!!!!!! radšej skontroluj či nemáš pridreté tie vodítka,preto ti ten strmeň nechodí,platnička ti ostáva pritlačená na kotúč a následne sa ti ten prehrieva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.