Drak z Okurkova Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 ahoj všem, změnil jsem si podsvícení v interiéru - komplet - ze zelené na bílou(led plcc2 white 1200/120), ale nastal problém v palubce. Zaprvé: levý display po véměně za bílé vůbec nesvítí. Za druhé: pravý display svítí pořád, ale když zapnu světla tak zhasne a zbytek svítí(teda krom levého displaye). Pos.. jsem to, nebo můžu zjistit, kde je chyba??? Posílám foto rozebrané palubky... Brzy zašlu ještě fotky bílého podsvícení Supa Je to krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 (editace) Snad se admin nebude zlobit. Zkus najít odpověď přímo zde http://forum.skodaho...a-podsvietenia/ nebo se tam potat a napsat SZ někomu kdo to už dělal a má zkušenosti. Mě to dělal člen z fóra S-talker. Zkus mu napsat, třeba Ti poradí. S-talker je z Karviné. Editováno: 11. leden 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 xy zde řešeno,ano člen S-talker to řeší a předělává,je z Ovy,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.