Přejít na obsah

Fabia 1,9 sdi - v kopci netáhne a cuká

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

mám takový problém - dával jsem auto ke známému do servisu, kde mi vyměňovali tlumiče a spoustu dalších spotřebních věcí a zjistili, že mám špatnou nádrž na naftu, tak mi ji vyměnili za jinou... ale samořejmě z vrakoviště ( stála mě 1000,-Kč, tak proto :).

S autem jsem po servisu najel 600 km a včera se vyskytnul problém. Po městě, při delším stoupání auto začne cukat a jakoby vynechávat a zdá se mě ( alespoň podle toho, co vidím v zrcádku), že to taky pěkně hulí.. Otázka je, zda to mohou být nečistoty z té nádrže, z vrakáče, nebo špatný palivový čerpadlo, či něco jiného. Do servisu budu volat, a pokusím se to vyreklamovat, spíš mi jde o jedno, aby mě ten servisák neříkal báchorky a nakonec jsem tam nemusel nechat moc peněz.

btw. Jinak jsem to zkoušel rozjet po dálnici na rovince a v pohodě, cca 10km rovně a neměl jsem problém dostat se i na 160 km (tacho), ale jak přišel delší kopec, tak jsem tam udržel sotva 3000 otáček a začlo to zpomalovat...

Fabia combi sdi, 2003

najeto 333 000 Km

Díky za všechny rady

Hejcoš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...