Milos Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak jsem se asi po půl roce rozhod, že vytahnu bráchovou feldu z garáže a nastal problém, nejdřív samozřejmě baterka v háji, ale to už je v pohodě, ale probém je že když to tam parkoval tak vest zatahnul ruční brzdu a po tom půl roce se to jaksi ne a né odlepit, ani nepomůže když to toho sednu a chci to prostě pohupování, popojezdem...utrhnout, no prostě nic. Co s tím? Asi sundat kola a poklepat na bubny? Nebo jít po brzdovým lanku??? Je to v háji PS: je to vůl že zatahuje ručku v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Zkousel jsi pri tom pohupovani i zpatecku? Ale opatrne s tim... Jistejsi asi bude sundat bubny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No i na zpátečku jsem to zkoušel...a nic jako řilepený...ta se neutrhne. Toho bráchu asi zastřelim, no nakonec je to jeho auto. Ale já mu ho mám hlídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ručku povolm sundej zadní kola a klepej kladívkem do bubnů, pakny odlehnou. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 4. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Dík, odpoledne pujdu na to,...poklepám. Něco podobnýho se mi stalo i na fabce když jsem jí nechal tejden venku na dvoře a taky jsem to fest zatah....ale to se odlepilo sice ztěžka ale odlepilo tím pohupováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 mne sa to stalo v garazi po zime, Teplota v garazi neklesla pod 5°C a rucka nebola ani zatiahnuta a proste primrzla Divne, neviem si to vystvetlit, snad len vlhkostou sa prilnula k bubnu a zdrzdavela spolu s nim, inac mi to nedava zmysel. A skoro som z garaze nevycuval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Dobře mu ji hlídáš, že si vzpomeneš po půl roce... My jsme si dřepli tři do kufru a řidič dal zpátečku. Teda bylo na parkovišti. Jinak by mě zajímalo, jak takový rádce sundává zabržděný buben? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Dobře mu ji hlídáš, že si vzpomeneš po půl roce... Člověk se tu zeptá na radu, a ještě dostane vynadáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Dobře mu ji hlídáš, že si vzpomeneš po půl roce...My jsme si dřepli tři do kufru a řidič dal zpátečku. Teda bylo na prakovišti. Jinak by mě zajímalo, jak takový rádce sundává zabržděný buben? Vemu kladivo a po obvodu do bubnu bouchám, odlehne. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Tak jak pise Tomas.cz to je asi nejsetrnejsi zpusob. Snad bych jen dodal, ze do bubnu boucham s citem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Snad bych jen dodal, ze do bubnu boucham s citem... Pravda, páč jinak si srazíš auto z heveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 U passata jsme to taky tak delali... je to nejlepsi zpusob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 No myslím, že ten odkaz na rádce nebyl na Tebe Tome, Ty jsi říkal hned poklepat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tohle jsem resil kdysi davno na zazimovanym favoritu, zaparkovanym ve stodole(po predku) s kleklou baterkou a zatazenou ruckou (ani ty sebedelsi startovaci kabely nedosahly) Tak jsme ho na lane vytahli na svetlo, nastartovali(na par otoceni chytnul), ale to bylo asi tak vse. vyskrabali jsme ho na asfalt, ani to nepomohlo, klepani na bubny nepomohlo (sundat bubny samoze nejdou). Tak druhej den jsem povolil lana rucni brzdy u rucky, prohejbal je, prostrik WDckem a slava, pustilo se to. Pakny ani tak prilepeny nejsou, jako spis zarezly lanka a ty to drzely, svi*ne jedny Vlhkost jima vyvzlina a je zle. Tak snad ti to trosku pomuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalaZ Vloženo 14. Listopadu Sdílet Vloženo 14. Listopadu Ahoj všichni, můžu se zeptat, jestli se brzdy můžou prostříkat wd čkem? Jednou jsem to udělala u Oktávky, když mi pískaly brzdy a taky mi přituhuje ručka když je jen trochu vlhko, asi bude narezlá, a mega to pomohlo, ale manžel mi vynadal, že mi to teď bude blbě brzdit. Brzdilo to normálně, ale nevím....oba toho víme trochu :-), díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.