ambri.piota Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Zdravim, chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s výměnou panelu manuální climatizace Octavie II za panel z poslední face generace Octavky taky v manuálu. Jestli je výměna problém, nebo se to dá nějak vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 jen kus za kus to nejde, bylo by potřeba na topení dodat jeden servomotor a předělat kabeláž, lepší předělat rovnou na FL climatronic - forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=759&view=findpost&p=1016597 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambri.piota Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 Ok, díky moc za kontakt. Už mám domluvený předělání na face climatronic a za docela super peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Na kolik tě to prosímtě vyjde? Taky nad tím uvažuju, chci tedy před face climatronic, pže face climatronic se mi nelíbí...a bylo by s tím asi víc práce. Díky za info.LL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambri.piota Vloženo 3. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 8 až 10 tisíc. Zkus ten odkaz na ten cardiagnostik, je to fakt profesor. Všechno maká jak má a to mi tam dal ten face o kterym mi řekli ve škodovce,že tam nikdy nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 (editace) Ahoj, předem se omlouvám, zda zakládám duplicitní téma, nicméně jsem nikde podobný dotaz nenašel. Vyfasoval jsem OII (MR2008), očividně bohužel ještě jeden z posledních kusů před faceliftem a výbava je jen Ambiente - mám tedy bohužel mimo jiné jen manuální klimu. Poněvadž je, jak jsem si tady na fóru všiml, přestavba na climatronic dost náročná a nákladná, zajímalo by mně, zda je možno vyměnit ten ošklivý panel předfaceliftované manuální klimy za panel manuální klimy z faceliftu jednoduše a rychle = rozdělat středový panel, odpojit starý panel klimy (asi je připojen jako vše na PINy?) a místo něj zacvaknout nový panel klimy, vč. nového rámečku středového panelu (stejně bych si rád vyměnil příšerné rádio Melody za něco poslouchatelného).. Předem všem díky za rady Editováno: 16. leden 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 nepôjde,pretože predFL má nastavenie smeru vzduchu na lanko a FL už elektrické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 áha, to jsem přesně potřeboval vědět - díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 zdravim,,púokud to tu je tak se omlouvam nejak jsem to nenasel.....ale chci se zeptat chci vymenit manualni klima z octavia II rv05 za manualni klimu z faceliftu. Jde to ? Co bude potreba vymenit nebo dokoupit co zmenit ??? Dekuji za kazdou radu.Diky W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diiego Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Připojuji se k dotazu..podle servisáka je to prý zbytečná investice..prý je to na x hodin práce..ale podle mě se mu do toho jen nechce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 (editace) Předpokládám že vám jde o ovládání protože měnit celou klimatizaci je asi nesmysl, mám tušení že se to řešilo na více místech http://forum.skodaho...ma-z-facelifta/ Editováno: 27. Duben 2012, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 jednoduše: když jsem se na totéž před několika měsíci ptal, bylo mi řečeno, že manuální klima předface funguje ještě na principu táhel, zatímco FL má Climatic už elektricky řízený. Čili v rámci rozumných úprav, držících se cenově na rozumné úrovni je to zcela mimo realitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 ani nee,,nekde jsem koukal jak nekdo vymenil ovladaci kolecka u manual fl,,,ale nemuzu to najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 tak nevím Už je mi to jedno, auto natrvalo nemám a rámeček origo manuální klimy jsem si už nalakoval, nebudu proto experimentovat a nechám to tak. Kdyby však auto bylo mé a měl bych jej na x-let tak, jako asi ty, opravdu bych rovnou něco málo připlatil a dodělal facelift climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallematte Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Předpokládám že vám jde o ovládání protože měnit celou klimatizaci je asi nesmysl, mám tušení že se to řešilo na více místech http://forum.skodaho...ma-z-facelifta/ no resi se to dost,,,ale nekde jsem cetl i s fotkama jak vymenil cast panelu,,mam pocit jen ty kolecka z FL ale nemuzu to najit uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.