Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Chcel by som sa spytat co sa mohlo stat. Dnes som siel rano do auta (Superb II) odomkol som a ked som otvaral predne vodicove dvere boli dost primrzle ale ked som silnejsie potiahol otvoril som. hned potom som ich zavrel a ked som ich chcel otvorit ako keby vobec nefungovala vonkajsia klucka. ked som si ich otvoril z vnutra nedali sa zavriet ako keby nechcel zacvaknut zamok alebo take nieco. ked sa auto zohrialo toto sa opravilo dvere sa zavriet daju ale otvorit kluckou z vonku nejdu. je mozne ze som utrhol tiahlo?

Editováno: , autor: Luketa
Vloženo

Takze tiahlo to nebude. Ked odomknem auto nedokazem otvorit vonkajsou kluckou, ale ked si dvere otvorim zvnutra tak potom uz vonkajsia klucka funguje pokial zase nezamknem. Odomknem a zase to iste. Nemali ste niekto rovnaky problem? Neviete cim to moze byt?

Vloženo

Zkus auto odemknout dalkacem, vlizt dverma spolujezdce a zamknout a odemknout tim ovladacem na dverich. Pokud to potom nepujde otevrit zevnitr podezrival bych nejaky elektricky udelator, ktery ma na starost zapnout vnejsi kliku.

Vloženo

Podle mě to jen přimrzlo a povolí to až bude v autě tepleji. Včera se mi stalo to stejné. Otevřel jsem dveře u spolujezdce a pak zavřel. Poté nešli otevřít ani zvenku a ani zevnitř. Po Zahřátí interiéru začalo vše fungovat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím páni , tento istý problém sa u mňa vyskytol pred 4 dňami , bol som s tým v servise a tiež som myslel že na chybe bude mráz, ale bola zhrdzavená bužírka na lanku takže to mám na záruku. A stalo sa to len z toho dôvodu, že ako primrzli dvere trocha a vyvynula sa väčšia sila na otvorenie dverí , bužírka jednoducho vyskočila z miesta. Dúfam že som pomohol :-D

• o 2 roky později...
  • o 4 roky později...
Vloženo

Stalo se mi to taky mel jsem to asi primrzle, rozebral jsem tapecirunk a tu plastovou vec tam dal nazpatek nevim zda dobre nikde jsem nevidel obrazek drzi to tam tak trochu na sikmo jako ven, slo to tam dat i otocene , nic dvere se otavirali smontoval ale bohuzel pri pouziti zamknuti dvere nejdou otevrit , pokud je otevru zevnitr muzu zavirat otevirat z venku normalne , ale jak se zamknou nejde to nevim jak kbyby ta elektonika tam neco neposlala. Fakt nevim jak to opravit. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...